Mücahit atıyor Selçuk kazanıyor

Mücahit atıyor Selçuk kazanıyor

Anadolu Selçkspor’un Konyaspor’dan kiraladığı genç oyuncu Mücahit Can Akçay gollerine devam ediyor. Genç golcü son dönemde çıkış yakalayan Anadolu Selçukspor’da en golcü oyuncu durumunda. Mücahit ayrıca gol krallığı yarışı içinde de yer alıyor

Anadolu  Selçukspor’un Konyaspor’dan kiraladığı 20 yaşındaki genç golcü Mücahit Can Akçay takımına katkı yapmaya devam ediyor. Başarılı golcü  Şanlıurfa’dan sonra Nazilli ağlarını da havalandırdı. Takımına beraberliği kazandıran golü atan Mücahit, ligdeki gol sayısını da 10’a çıkardı ve gol krallığındaki iddiasını sürdürdü. Yeşil-beyazlı başarılı oyuncu 10 gole ulaşarak gol krallığı sırlamasında 3. sırada yer aldı

KONYASPOR’DAN KİRALANDI

Sezon başında Konyaspor’dan kiralanan genç oyuncu, bu sezon Pendikspor’a 2 Gümüşhanespor’a 1 Silivrispor’a 1, Bandırmaspor’a 3, Gümüşhane, Şanlıurfaspor ve Nazilli Belediyespor’a 1’er  gol attı.

Mücahit Can Akçay'ın performansından teknik heyet de memnun. Tecrübe kazanması için pilot takıma kiralanan genç forvet oyuncusu, Yavru Kartal’ın hücumdaki en büyük kozu durumunda bulunuyor.

Gençlerbirliği altyapısından yetişen 1998 doğumlu oyuncu, 2016-2017 sezonu başında Konyaspor'a transfer olmuştu.

KRALLIĞA KOŞUYOR

Genç golcü attığı gollerle krallık yarışında üst sıralara tırmandı. Nazilli Belediyespor maçında attığı golle gol sayısını 10’a yükselten Mücahit Can Akçay TFF 2. Lig Beyaz grup gol krallığı yarışında 3. sırada yer alıyor. Genç oyuncu 10 gollü  Bandırmaspor’dan Erhan Şentürk ve  Altay’dan Murat Uluç ile 3. sırayı paylaşıyor.  Gol krallığı zirvesinde ise 12 golle Anadolu Selçukspor’un eski  oyuncusu olan Pendiksporlu Yaser Hacımustafaoğlu bulunuyor.  Yaser’i 11 golle Sakaryaspor’dan Beykan Şimşek, Şanlıurfaspor’dan Hüseyin Kala ve Hacettepe’den Soner Dikmen takip ediyor.

ANADOLU 7 MAÇTIR kaybetmiyor

Anadolu Selçukspor, Nazilli Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle ligdeki yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı. Sezonun ikinci yarısında yenilgi yüzü görmeyen yeşil-beyazlı ekip, söz konusu bu dönemde 3 galibiyet ve 4 beraberlikle 16 puan topladı. Son 12 maçta sadece tek yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip  bu dönemde sadece 16.haftada sahasında Bugsaşspor’a mağlup oldu.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.