Motosiklet tutkunları Beyşehir'de buluştu

Motosiklet tutkunları Beyşehir'de buluştu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 175. Yıldönümü Kapsamında Göl, Doğa, Tarih ve Jandarma Motosiklet Sürüşü Etkinliği düzenlendi.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 175. Yıldönümü Kapsamında Göl, Doğa, Tarih ve Jandarma Motosiklet Sürüşü Etkinliği düzenlendi.
Beyşehir Doğa, Göl, Tarih ve Jandarma Motosiklet Sürüşü etkinliğine Beyşehir ve Huğlu’nun yanı sıra Konya ve çevre ilçelerden de gelen çok sayıda motosiklet tutkunu katıldı. Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde etkinlik öncesinde toplanan motosiklet tutkunları, jandarma trafik aracının eskortu eşliğinde önce şehir merkezinde tur atarak Beyşehir Gölü kenarındaki festival meydanına geldi. Burada, motosiklet tutkunları bir gösteri sürüşü yaptı. Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük de buradaki gösteri sürüşünde bir motosikletin arka koltuğuna binerek etkinliğe destek verdi. Motosiklet tutkunları daha sonra festival meydanından etkinliğin son bulacağı ilçenin Karaburun Plajına doğru hareket etti. Sahil yolunda kendilerine eşlik eden jandarmaya ait araçlarla birlikte 18 kilometrelik parkuru tamamlayan motosiklet tutkunlarına Karaburun Plajı’nda çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir ve protokol, etkinliğe katılan en eski ve en yeni A2 motosiklet ehliyetine sahip motosiklet tutkunları ile motosikletin duayeni olmuş isimlere ve bayan motosiklet sürücülerine günün anısına ve etkinliğe katılımlarından dolayı birer madalya taktı. Huğlu Motosiklet Gezginleri adına ise motosiklet tutkunu Ömer Usta tarafından ise İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir’e bir plaket takdim edildi.

Huğlu Motosiklet Gezginleri adına konuşan motosiklet tutkunu Ömer Usta, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü çerçevesinde düzenlenen etkinliğe katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Bölgemizin tanınmasına katkısı da olacak bu etkinlikle motosikletin özgür yaşantısını bugün burada bir kez daha tatmış olduk. 4 tekerlek bedeni, iki tekerlek ruhu taşır. Biz motosiklet tutkunları olarak ruhumuzla geziyoruz, doğayı tabiatı severek geziyoruz. Bugün burada etkinliğe katılan her kategoriden motosikletler vardı. Jandarmamıza düzenlediği bu etkinlik nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.