Motorları yağ yaktı!

Motorları yağ yaktı!

18 yıllık AK Parti iktidarı döneminde çeşitli alanlardaki sorunların iyice kronikleştiğini söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, “AK Parti artık ülkeyi yönetemiyor. Motorlar yağ yaktı” dedi

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı Ağustos Ayı İl Divan Toplantısı, parti il binasında düzenlendi. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı’nın yanı sıra; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, parti genel sekreteri Tacettin Çetinkaya, İl Başkanı Hüseyin Saydam, il başkan yardımcıları, ilçe teşkilat başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

GERÇEK GÜNDEM ÖTELENİYOR

31 Mart Yerel Seçimler sürecindeki dil ve söylemler AK Partiye kaybettirdiğini dile getiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, “Saadet Partisi ve söylemleri bugün daha fazla dinleniliyor” dedi. Saadet Partisi olarak kuru kuruya muhalefet yapmadıklarını aynı zamanda var olan sorunlara çözüm üreten bir anlayışa da sahip olduklarının altını çizen Yazıcı, daha sonra şunları kaydetti: “Türkiye, 18 yıldır çarpık bir süreçten geçiyor. Her gün başka bir gündemi değerlendirmek zorunda kalıyoruz. Bir gün Kaz Dağlarını, bir gün orman yangınlarını, bir gün ansızın alınan belediye başkanlarını konuşuyoruz. Türkiye’nin asıl gündemi bunlar değil. Gerçek gündem, iktidar tarafından ötelenmek isteniyor. Asıl gündem zamlar, ekonomik problemler ve ahlak ve maneviyatın çöküşüdür. Yapay problemler ile vatandaş oyalanıyor. Esnaf kan ağlıyor. Gençlerimiz işsiz. Memurlar mutlu değil. İktidar, sorunlara eksik ve yanlış yerden yaklaşıyor. İktidarın eğitime ciddi katkıları oldu. Okullar teknolojik imkanlarla donatıldı, yine okullar fiziki bakımdan donatıldı. Bunları inkar edemeyiz. Aynısı Adalet Saraylarında, cezaevlerinde de oldu. Ama gelin görün ki, ülkede sadece beton meselesi halledildi, insan meselesi halledilemedi.”

AK PARTİ ARTIK YÖNETEMİYOR

Sınır bölgesinin ABD askerlerine teslim edildiğini de hatırlatan Yazıcı, “Bu, çok perişan bir durumdur. Güvenli bölge deniliyor, aynı anda ‘ABD’ deniliyor. ABD ile güven kelimesi aynı anda zikredilemez. Vicdanı olmayanlardan, vicdan beklenilmez. Bu, iktidara bir dost tavsiyesidir. AK Parti, artık ülkeyi yönetemiyor, motoru yağ yaktı” dedi.

KONYA’YA ÇOK ZARAR VERDİLER!

Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam da AK Parti belediyecilik anlayışının Konya’ya çok zarar verdiğini belirterek, şunları söyledi: “İYİ Parti ve CHP tarafından verilen ‘Ulaşım ve su tarifesindeki’ indirim önergesi, AK Parti ve MHP meclis üyelerinin oyları ile reddedildi. Biz, zaten bunların indirim yapacaklarını da zannetmiyorduk. Yeniden zam yapmasınlar gerçekten bize yeter. Gösterişli ve plansız yatırım yapmasınlar yeter. Bu şehir bizim zamanımızda imkansızlıklara rağmen en iyi hizmetleri gördü. Burada yapılan hizmetler tüm Türkiye ye örnek teşkil etti. Geçmişte yapılanlar kıt zaman ve imkânlara göre hakikaten bir başarı öyküsüdür.

Bu şehir ulaşımda ve suda veya diğer hizmetlerde en ucuzken en pahalı şehir haline geldi. Bu şehir en huzurlu bir şehir iken en huzursuz bir şehir haline geldi. Bu şehrin geçmişte hiç borcu yokken, en borçlu belediyelerden biri haline geldi. Kimse kusura bakmasın. Bunların hiçbiri kendi kendine bu hale gelmedi. Bu şehri, bu ülkeyi yönetenlerin yanlışları sonucunda bu hale geldi. Bugün parklarla, yollarla, kafelerle övünenler, hiç tereddütsüz bunlarla da övünmeleri gerekir. Karneleri ortada. Her şey apaçık ortadadır. Bu böyle gitmez sürdürülemez. Acilen önlem alınması gerekir. Önlemi idarenin almasını beklemek saflık olur. Önlemi biz alacağız, Konya halkı alacak. Aslına rücû edecek. Milli Görüşe dönecek, Saadet Partisini hem yerelde hem de genelde iktidara getirecek.” Konuşmaların ardından, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman tarafından, Yazıcı'ya hediye takdim edildi.

EMRE ÖZGÜL

img_6264-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.