Moto Kurye Nedir?

Moto Kurye Nedir?

Kuryeler kendi içlerinde moto kurye, yaya kurye, kiralık kurye, arabalı kurye gibi bölümlere ayrılır.

Kuryeler kendi içlerinde , yaya kurye, kiralık kurye, arabalı kurye gibi bölümlere ayrılır. Göndereceğinizin evrakların büyüklüğüne göre fiyat sunulur ve kurye sektöründe express diye bir olgu vardır bu express kavramı evrağınızı çok hızlı bir süre içerisinde gideceği yere ulaşmasını sağlamaktadır. Bu süre ortalama olarak ise 45 ile 90 dakika arasında teslimatı yapılır. Kuryeler kargo şirketlerine nazaran daha hızlı daha çabuk ulaştırma hizmetleridir. Hem uygun olması da tercih edilme sebeplerinden bir tanesidir.

Kurye Sektörü Nasıl İşler?

Sizin ya da ulaştırmak istediğiniz gönderilerin zarf, teklif, hediye gibi nerede olduğunun hiçbir önemi yoktur. Sadece aramanız yeterlidir. Gelişen teknoloji ile birlikte bu işlemi internet üzerinden yapmamız oldukça rahat hale geldi. Motorkurye24.com sitesinden 7gün 24 saat ulaşabilmekte istediğiniz an evraklarınızı en güvenilir şekilde göndermektesiniz. Öncelikle göndermek istediğiniz evrağın gidecek adres bilgilerini istediğiniz kurye firmasını arayıp adres bilgilerini verirsiniz. Daha sonra o vermiş olduğunuz bilgiler kurye firması tarafından operasyon bölümüne iletilir ve operasyon merkezi size en yakın yi size yönlendirir ve kurye gelip İstediğiniz adresten en yakın gönderiniz alınır. Daha sonra ise kurye evrakınızı götürüp gideceği yere teslimat yapar. Kurye gönderinize ait olan teslimat bilgisi aynı zamanda mail adresinize yollanacaktır.

Anında Moto Kurye

En zor mesleklerden bir tanesidir kuryecilik, hele ki yoğun trafikte motor üzerindeyse işiniz daha da zordur. Günlerce oradan oraya o trafikte yol alır durusunuz. Artık İstanbul deyince 7 tepesi değil trafiği ilk akla gelen olmaktadır ve bu trafikte kuryelerin durumunu düşünün. İstanbul içinde acil olan gönderileriniz motorlu kuryeler tarafından yapılmaktadır. Kurye gönderileriniz yaklaşık olarak 3 saat içinde belirtmiş olduğunuz adrese teslim edilir. Toplu olarak dağıtım gönderileriniz size verilmiş olan zaman içerisinde adreslerine teslim edilir. Günün her saatinde siz değerli müşterilerimize cevap verecek olan bir firma arıyorsanız motorkurye24 hizmetleri ile her daim sizin hizmetinizdedir. Acil evrak ve paket gönderimlerde yanı başında size bir telefon kadar yakındır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.