Moskova’daki Grappling Dünya Şampiyonası’nda İki Madalya Alındı

Moskova’daki Grappling Dünya Şampiyonası’nda İki Madalya Alındı

Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılan ve 29 Kasım tarihine kadar sürecek olan Grappling Dünya Şampiyonası'nın ilk iki gününde iki madalya kazanıldı. Moskova’daki Ju Jitsu ve Brezilya Jiu Jitsu Federasyonu tarafından düzenlenen Grappling...

Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılan ve 29 Kasım tarihine kadar sürecek olan Grappling Dünya Şampiyonası'nın ilk iki gününde iki madalya kazanıldı.

Moskova’daki Ju Jitsu ve Brezilya Jiu Jitsu Federasyonu tarafından düzenlenen Grappling Dünya Şampiyonası'na Türkiye’den 4 sporcu, 1 antrenör ile katıldı. Federasyon başkanının da takip ettiği şampiyonada Grappling Nogi Yıldızlar kategorisin de 76 kiloda Thomas Can Koçer, bronz madalya kazandı. İkinci günü Grappling Gi Yıldızlar kategorisin de 76 kiloda Thomas Can Koçer ikinci bronz madalyayı kazandırdı. Graplipling No Gi kategorisinde 100 kiloda Ümit Kemal Yılmaz ve Çağlar yazman, artı 100 kiloda ise Mehmet Eren Şimşek mindere çıkarak Türkiye’yi temsil edecek.

Milli Takım Antrenörü İsam Akgün, sporcuların yoğun bir kamp dönemi geçirdiler bu müsabakaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Rakiplerimiz çok güçlü ve tecrübeliler ama bizde inandık çok çalıştık Allah’ın yardımıyla da buradan başarıyla döneceğiz.” dedi.

     Federasyon Başkanı Orhan Özaktı, “Sporcularımız çok iyi hazırlandı iki günde iki madalya kazandık. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. İlk defa katıldığımız Grappling Dünya Şampiyonası'nda oldukça başarılıyız. Şampiyonada mindere çıkacak sporcularımızdan da başarı bekliyorum. Teknik kadroma ve sporcularıma güveniyorum. Buradan da dörtte dört yapacağız. Ayrıca Moskova’da bize desteklerini esirgemeyen ev sahipliği yapan iş adamlarımız Ömer Saral ve Seyfi Hekimoğlu’na da teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.