Morgan Freeman’ın Konya çekimleri yayınlandı

Morgan Freeman’ın Konya çekimleri yayınlandı

Amerikalı ünlü aktör Morgan Freeman geçtiğimiz yıl Konya’ya gelmiş, özel talebi üzerine bazına görüntü vermeden Konya’dan ayrılmıştı.

Amerikalı ünlü aktör Morgan Freeman geçtiğimiz yıl Konya’ya gelmiş, özel talebi üzerine bazına görüntü vermeden Konya’dan ayrılmıştı. Morgan Freeman’ın Konya’ya National Geographic kanalının belgesel çekimi için gelmişti. Çatalhöyük'te çekilen "İnancın Sırları" isimli belgesel, kanalda yayınlandı. Kötülüğün kökeninden, ölümden sonra yaşama, yaratılış hikâyelerinden, mucizelere kadar insanlığın bugüne kadar kendine sorduğu büyük soruların cevaplarının arandığı bu özel belgesel seride Morgan Freeman dünyanın pek çok farklı yerine giderek her inancı tarafsız bir bakış açısıyla inceliyor.

Freeman, 9 bin yıl yaşındaki Çatalhöyük'te çekilen bölümde, "Yerleşik çiftçi toplulukların doğuşu ile tek tanrılı dinlerin doğuşu bağlantılı mı ?" sorusuna yanıt aradı. Freeman’ın Konya’ya sessiz sedasız gelip gitmesi eleştirileri de beraberinde getirdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün bilgisi dahilinde Konya’ya gelen Freeman’ın Konya’nın tanıtımı için neden kullanılmadığı pek çok vatandaş tarafından eleştirildi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum