Moraller bozuk

Moraller bozuk

Puan umuduyla Rize'ye giden, ancak Konya'ya 3-1'lik yenilgi ile dönen Torku Konyaspor'da yüzler gülmüyor. Yeşil-beyazlı ekibin genç futbolcusu Ömer Ali Şahiner, “Bizim için talihsiz bir an Kweuke'nin sakatlanıp LuaLua'nın oyuna girmesi oldu Bu herkesi uya

Torku Konyaspor’da, Rizespor yenilgisi üzüntüyle karşılandı.  Maçtan sonra havayoluyla Konya’ya dönen yeşil-beyazlılar dünü dinlenerek geçirdi. Futbolcu Ömer Ali, üzgün olduklarını söyledi. Spor Toto Süper ligin 30. haftasında, deplasmanda, düşme hattının hemen üzerinde yer alan Çaykur Rizespor ile karşılaşan ve yenilmekten kurtulamayan Torku Konyaspor’da üzüntü hakim. İyi mücadele etmesine ve iki topu da direkten dönmesine rağmen rakibin önemli silahlarını durduramayan Kartallar, maçtan sonra Trabzon ve İstanbul üzerinden uçakla Konya’ya döndüler. Dünü dinlenerek geçiren temsilcimizde, Pazar günü iç sahada Akhisar Belediye Gençlik ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak.

ÖMER ALİ: ÜZGÜNÜZ
Torku Konyaspor’da, yönetici, teknik adam ve futbolcular yaptıkları değerlendirmede 1 puanı kaçırdıklarını dile getirdiler. Genç futbolcu Ömer Ali Şahiner, Çaykur Rizespor karşısında istediklerini sahada yapamadıklarını ve Kweuke'nin sakatlanmasının ardından oyuna giren LuaLua'nın maçın sonucunu belirlediğini dile getirdi. Ligde  kalan 4 maçta gereken puanları alacaklarına inandıklarını söyleyen Ömer Ali Şahiner, Rize maçıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı.  

"Her iki takım açısından da kritik bir maçtı. Ama maç beklentilerin gerisinde başladı. Bu hem tribündeki taraftarlar hem de sahada mücadele eden oyuncular için böyleydi. Bizim için talihsiz bir an Kweuke'nin sakatlanıp LuaLua'nın oyuna girmesi oldu Bu herkesi uyandırdı. Bana göre maçın özeti LuaLua'dan önce ve LuaLua'dan sonra diye değerlendirilebilir.. Yaptığımız hatalardan yediğimiz gollerle bizim için 1 puanın bile çok değerli olduğu bir maçı kaybettik. Bunu unutup kalan 4 maçımızı düşünmek zorundayız. Gereken puanları toplayacağımıza inanıyoruz." .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.