Montea Konya Mağazası Açıldı

Montea Konya Mağazası Açıldı

Montea Yapı Marketleri Konya M1 Real AVM’de kapılarını müşterilerine açtı.

Mağazada binlerce çeşit yapı malzemeleri, mobilya, tekstil ve hırdavat ürünleri satışa sunuldu. Mağaza’nın açılışı için bir tören düzenlendi. Törende söz alan Montea Yapı Marketleri Sahibi Ali Kıvrak,"Montea 1962 yılında kurulan ve yıllar içerisinde gerek kendi sektöründe gerekse başka sektörlerde yatırım ve gelişim sağlayan Kıvrak yapı malzemelerinin yeni bir koludur" dedi.

“Türkiyemiz’in dünyada önlerde olduğu ürün grubunun toplandığı yapı market sektöründe planımız ve hedefimiz Montea’yı bir Dünya markası yapmak” diyen Kıvrak, şöyle konuştu, "Bu süreçte Montea’nın en büyük önceliği topluma, insanlığa faydalı bir kurum olmasıdır. Yapı market sektörüne giriş planları aslında 1997 yıllarında gündeme alınmış fakat diğer sektörlere olan yatırımlarından dolayı faaliyete geçmemiştir." Yıllar içerisinde yapı sektöründeki gelişmeler neticesinde 2015 yılı başında tekrar gündeme alınarak çalışmalara başladıklarını söyleyen Kıvrak, demo, maket çalışması diye nitelendirilen bin metrekare merkez mağaza altına teknik market olarak ilk çalışmanın yapıldığını aktardı. Kıvrak, alkede yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını ifade etti.

4-4.20160723134124.jpg

YATIRIMCININ YANINDA OLACAĞIZ

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk de yaptığı konuşmada ülkemizin çok zor bir süreçten geçtiğini ve bu süreci hep beraber atlatacağımıza vurgu yaparak, "Hep beraber mücadele edeceğiz, mücadele her anlamda olur Yaşanan olaylardan dolayı ticareti sekteye uğratmak yanlıştır. Satın almaları durdurursak, araba ve ev ihtiyacımız varken bunları ertelersek hayatı durdurmuş oluruz ve o zamanda bu ülkeye zarar vermek isteyenlerin emellerine ulaşmalarına sebep oluruz" dedi.

Açılışı ertelemeyen Montea yönetimine ve çalışanlarına teşekkür eden Öztürk,"Açılışa katıldığım için mutluyum böyle günde yatırımcının yanında olmayacağız da ne zaman olacağız, gerçekten çok güzel bir yatırım. Az öncede belirttiğim gibi Ülke olarak üretmeye, almaya ve satmaya devam etmeliyiz. 15 Temmuzda gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabrı cemil niyaz ederim" diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından Montea Yapı Marketleri mağazası yapılan duanın ardından kurdele kesilerek açıldı.

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.