Moloko Coffee açıldı

Moloko Coffee açıldı

Moloko Coffee, İstanbul'dan sonra Anadolu'daki ilk şubesini Türkiye'nin yükselen değeri Konya'da açtı. Moloko Konya Coffee, Necati Korkmaz ve Sami Atıcı ortaklığında Feritpaşa Mahallesi Kerkük Caddesi üzerinde hizmete açıldı

Şehrin işlek caddelerinden birinde hizmete giren cafenin açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Cafenin açılış kurdelesini yapılan duanın ardından Moloko yöneticileri ve işletme sahipleri kesti. Açılış töreninde konuşan işletme sahiplerinden Necati Korkmaz, "Moloko yöneticileri Süreyya Cugnis ve Fatih Sami Şahin öncülüğünde nezih bir mekan oluşturduk. Gerçek kahvenin tazelikte saklı yolculuğu şimdi başlıyor. Kahvenin yeni durağı artık Moloko (sütlü) Coffee. Tazeliği tadında saklı olan Moloko Coffee’de çekirdekler, günlük ve ihtiyaca yönelik olarak elde kavruluyor ve özel bir teknikle paketleniyor. Üstelik Moloko Coffee’nin menüsünde sadece yeni dönem kahve çeşitleri de yok. Türk damak tadının en özel tatlarından 'Salep' geleneksel usulde, 'Türk Kahvesi' ise birbirinden farklı çeşitleriyle Moloko Coffee’de yeni nesil tatlara eşlik ediyor. En iyi kahve çekirdeklerini taptaze şekilde kahve severlerle buluşturan Moloko Coffee’nin yeni durağı Konya oldu. Dünyada birçok noktada kahvenin gerçek aromasını lezzet tutkunlarıyla buluşturan Moloko Coffee, Türkiye’de açtığı beş mağazayla sektöre yepyeni bir soluk getiriyor. Bilinenin aksine kendini birinci nesil kahveci olarak tanımlayan Moloko Coffee Türkiye, kahve üretiminde geleneksel yöntemlere önem veriyor. Kahve çekirdekleri sabahın erken saatlerinden itibaren ihtiyaç oranında kavrulmaya başlıyor. Moloko Coffee’nin gerçek lezzetinin sırrı da kahvelerin elde, taze taze kavrulması oluyor. Özel bir teknik ile soğutulan ve kesinlikle vakumlanmadan paketlenen kahveler aynı gün tüm mağazalara sevk ediliyor. Tüm Konyalılar'ı kahve içmeye bekliyoruz" dedi. 

1-(1).20151122110122.jpg

ZENGİN BİR MENÜYE SAHİP

Sami Atıcı da self servis konseptiyle mekanımızı hizmete açtık. Misafirlerin rahat etmesi için herşeyi düşündük. Büyük bir mekanda hizmet veriyoruz" diye konuştu. Zengin bir menüye sahip olduklarını belirten Sami Atıcı da, "Kış aylarının en sıcak lezzetlerinden Hot Chocolate’ı Moloko Coffee, vanilya, karamel ve bitter çikolata ile zenginleştiriyor. White Chocolate ise vanilya ve karamel ile bambaşka bir Moloko Coffee’nin liste başı kahveleri ise klasikleşmeye aday. Espresso, vanilyalı veya karamelli olarak sunulabilen Americano, Cappuccino, Latte, Mocha, White Chocolate Mocha, Bitter Chocolate Mocha, Viennesecoffee, Macchiato ve vanilya, karamel, çikolata aromalı Latte Macchiato rafine bir kahve zevkinin yansıması oluyor. Moloko Coffee’de kahveyle arası iyi olmayanlar için Türk Çayı ve bitki ile meyve çayları en iyi seçim. Moloko’nun özel bitki çayı, Elma Çayı, Elma-Tarçın Çayı, Kış Çayı, Böğürtlen Çayı, Kuşburnu Çayı ve zencefil, yasemin, limon aromalı Yeşil Çaylar, bu mevsimde sağlığa iyi geliyor. Tüm hemşehrilerimizi  Moloko'ya bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

AHMET SÜTCÜ 

merhabahaber.com

moloko-006.jpg

1-(3).20151122110156.jpg

1-(2).20151122110450.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.