Mobilya Fuarında Sergilenen Ürünler Pazar Günü Satışa Çıkıyor

Mobilya Fuarında Sergilenen Ürünler Pazar Günü Satışa Çıkıyor

TÜYAP Fuarcılık Yapım Şirketi Anadolu Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 23 Nisan'da açılan Kayseri Mobilya Fuarı’nın son gününün halk günü olarak ilan edildiğini açıkladı.

TÜYAP Fuarcılık Yapım Şirketi Anadolu Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 23 Nisan'da açılan Kayseri Mobilya Fuarı’nın son gününün halk günü olarak ilan edildiğini açıkladı. Ersözlü, son günde firmaların stantlarda sergiledikleri ürünleri vatandaşa satabileceğini ve vatandaşın da uygun fiyatlarla bu ürünü alabileceklerini dile getirdi.

İlhan Ersözlü, 150 firmanın katılımı ile açılan Kayseri Mobilya Fuarı’nda geleneksel hale gelen halk gününün bu yıl da yapılacağını belirtti. Ersözlü, fuarın son günü olan 27 Nisan Pazar gününde insanların buradaki ürünleri satın alma adına gezebileceklerini ifade etti. Uygun fiyata fuarda sergilenen ürünlerin satışıyla hem vatandaşların hem de firmaların faydalandığını anlatan Ersözlü, şunları söyledi: “Bir yıllık çalışma sonucunda Kayseri sanayicisinin, mobilya üreticisinin, ürünlerini tanıtmak için elimizden geleni yaptık. Bunun faydalı olacağına inanıyoruz. Bu konuda elimizden geleni yaptık ve firmalarımız geçmiş yıllarda önemli ölçüde geri dönüşüm almışlardı. Fuarın açılmasında emeği geçenlere ve katılımcı firmalara teşekkür ediyoruz. Fuarımızın son gününde halk günü düzenleyeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda bu uygulama ses getirdi. Fuara katılan firmalarımız birbirinden güzel mobilyaları çok cazip fiyatlarla halkımıza sunacaktır. Çok da ses getirdi ve katkı sağladı.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.