Mobilya Fuarı'na İsrail Ve Mısır’dan Da Ziyaretçiler Gelecek

Mobilya Fuarı'na İsrail Ve Mısır’dan Da Ziyaretçiler Gelecek

Kayseri’de 23-27 Nisan tarihleri arasında mobilya fuarı açılıyor. Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.

Kayseri’de 23-27 Nisan tarihleri arasında mobilya fuarı açılıyor. Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Dünya Ticaret Merkezi’nde açılacak olan Kayseri Mobilya Fuarı’na İsrail ile Mısır’dan işadamı ve ekonomi yönetiminden insanlar da katılacak.

    Kayseri 4. Mobilya Fuarı’nın açılışı ile ilgili bilgi vermek üzere Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Anadolu Fuarlar Genel Müdürü İlhan Ersözlü, TG Expo Yönetici Ortağı Gönül Akyıldız ile Aygün Çelik Genel Müdürü Bilal Aygün bir basın toplantısı düzenledi. 23-27 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde fuarın açılacağını duyuran Ersözlü, şu bilgileri verdi: “Geçmişten günümüze hep ilklere imza atan, sahip olduğu ekonomik gücü, sanayi ve ticari alt yapısı ile Türkiye’nin üretim üssü konumuna ulaşan Kayseri’de, 2013 yılında üçüncü kez mobilya fuarı açmıştık. Geçen yıl açılan Kayseri Mobilya Fuarı, yurtdışından 43 farklı ülkeden, yurtiçinden ise ülkemizin tüm bölgelerini kapsayan 73 farklı ilden gelen toplam 47 bin 458 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaparak milyonlarca dolarlık iş hacmi oluşturmuştu. Ülkenin ‘Mobilya Başkenti’ne yakışır, sektörünün aranılan, takip edilen marka fuarları arasında yerini alan K.MOB Kayseri Mobilya Fuarı, kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 'Kayseri Mobilya Gelişim Komitesi' ile ortak yürütülecek etkin tanıtım ve pazarlama çalışmaları ile 23 – 27 Nisan 2014 tarihleri arasında Kayseri’de dördüncü kez açılacak. Mobilya sektörünün görkemli buluşmasına ev sahipliği yaparak, Türk mobilya sektörünü yurtiçi ve yurtdışında başarı ile temsil edecektir.”

    İlhan Ersözlü, ilk kez Malezya’dan mobilya üretimi yapan firmalarında mobilya fuarında stand açacağını belirtti. Mısır ve İsrail’den de ilk kez işadamı düzeyinde fuara ziyaretçi işadamlarının katılacağını söyledi. Mısır’dan gelen ziyaretçilerinde fuar gezisi dışında şehirde bazı odaları ziyarette bulunacakları belirtildi.

    TG Expo Yönetici Ortağı Gönül Akyıldız, fuara katılım noktasında yapılan davetlerde olumlu yanıtlar aldıklarını ifade etti. Geçen yıla göre Ukrayna ile Irak’tan beklenen katılımın olmadığını anlatan Akyıldız, Ukrayna’da iç karışıklık nedeniyle, Irak’ta da seçimden dolayı katılımın çok istenilen düzeyde olmayacağını duyurdu.

    KOSGEB tarafından katılımcıların desteklendiği Kayseri 4. Mobilya Fuarı 2014 yılında 4 ayrı salonda açılarak, sektördeki yeni ve özgün tasarımların kalite ve uygun fiyat avantajları ile dünya vitrinine çıkacak. Fuara 150 firmanın katılımının yanı sıra yurtdışı tanıtım çalışmaları kapsamında; Afganistan, ABD, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Etiyopya, Fransa, Finlandiya, Filistin, G. Afrika, Gürcistan, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İran, İngiltere, İsrail, İsveç, İtalya, Kazakistan, Kırgızistan, Kenya, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Moldova, Nijerya, Romanya, Rusya, Slovakya, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan’dan davet edilecek işadamları gelecek. Türkiye genelinde 75 ilden davet edilen profesyonel ziyaretçiler ile birlikte 50 bin kişinin fuarı gezmesi bekleniyor.

    Ev, Çocuk Mobilyaları, Aksesuarlar, Dekorasyon Üniteleri, Mutfak ve Banyo Mobilyaları, Mimari Bürolar ve ilgili yayınlarla ilgili her kesime ve her zevke hitap edecek model ve ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı Fuar, 23 – 24 – 25 – 26 Nisan 2014 tarihleri 10.00 – 20.00, 27 Nisan 2014 günü ise 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.