MMO Konya Şubesinde devir teslim töreni yapıldı

MMO Konya Şubesinde devir teslim töreni yapıldı

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi Başkanı seçilen Yrd. Doç. Dr. Aziz Hakan Altun, görevi Ö.Erdoğan Duransoy'dan devraldı.

MMO Konya Şubesinde 13-14 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul ve seçimlerinin ardından başkanlık görevini üstlenen Yrd. Doç. Dr. Aziz Hakan Altun, odanın hizmet binasında düzenlenen törenin ardından görevi Ö. Erdoğan Duransoy'dan devraldı.

Törende konuşan 13. Dönem Şube Başkanı Erdoğan Duransoy, "TMMOB Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesini temsil etme ve başkanlık görevini iki dönem boyunca büyük bir onurla yaptım. Meslektaşlarımın iki dönem boyunca şahsıma göstermiş oldukları bu teveccühten dolayı şükranlarımı arz ederim. Bu teveccüh yaptığım bütün çalışmalarda bana büyük bir güç vermiş, her zaman özverili ve hassas bir çalışma temposuyla odamızı ve mesleğimizi en iyi şekilde temsil etmem için bana destek olmuştur. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi temelleri sağlam önemli bir kurumdur. Mesleki ve kurumsal yapılarda hizmet yolculuklarında belirli zamanlarda bayrak değişimi gerekir. Emanet aldığım temelleri sağlam ve kentimiz için çok önemli olan bu kurumun bayrağını, gönül rahatlığıyla ve gururla değerli meslektaşım Yrd. Doç. Dr. Aziz Hakan Altun'a teslim ediyorum. Aziz Hakan Altun'un mesleğimize, meslektaşımıza, odamıza, kentimize, ülkemize ve insanımıza en az şahsım kadar faydalı olacağına ve hizmet edeceğine inancım tamdır. Rabbimden bu hizmet yolculuğunda kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar niyaz ediyorum. Bundan sonra şahsım olarak geçmişte olduğu gibi hizmetin olduğu her yerde kendilerinin yanında olacağım" dedi.

MMO Konya Şube Başkanlığına seçilen Yrd. Doç. Dr. Aziz Hakan Altun ise, "Bugüne kadar odamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Erdoğan Duransoy'a teşekkür ediyorum. Erdoğan Duransoy yapmış olduğu hizmetlerle odamızın saygınlığını arttırmış, şehrimiz ve üyelerimiz için oldukça güzel çalışmalara imza atmıştır. Yönetim Kurulumuzla birlikte yapılan bu çalışmalara katkı sağlamak, meslektaşlarımızın saygınlığını arttırıcı faaliyetler yapmak, şehrimizin geleceğiyle ilgili yeni projeler üretmek için çaba sarf edeceğiz. Yüksekten aldığımız bu bayrağı daha da yükseklere çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.