MİZMER 3. ŞUBESİNİ KONYA’DA AÇTI

MİZMER 3. ŞUBESİNİ KONYA’DA AÇTI

Psikolojik Danışmanlık, Eğitim ve İnsan Kaynakları uygulamalarını tek çatı altında buluşturan Mizaç Temelli Danışmanlık Merkezi Mizmer, İstanbul ve Ankara’dan sonra üçüncü şubesi ile Konya’da Meram Yeni Yol üzerinde hizmete başladı.

Psikolojik Danışmanlık, Eğitim ve İnsan Kaynakları uygulamalarını tek çatı altında buluşturan Mizaç Temelli Danışmanlık Merkezi Mizmer, İstanbul ve Ankara’dan sonra üçüncü şubesi ile Konya’da Meram Yeni Yol üzerinde hizmete başladı. Türkiye’de ve Dünya’da ilk kez Dokuz Tip Mizaç Modeli’ni geliştiren ve yine bir ilki gerçekleştirerek ülkemizde bu modele dayalı danışmanlık, eğitim ve insan kaynaklarının bütüncül bir uygulama konseptini ortaya koyan Mizmer’lerin Kurucusu Uzm. Dr. Psikiyatr Enver Demirel YILMAZ, Konya Mizmer’e başarılar diledi. “İnsana Değer” sloganıyla çıktıkları bu yolda çocuk, genç, yetişkin, aile ve kurumların; uyumlu, dengeli, başarılı, mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti.

Dr. Yılmaz, “Hem Türkiye’de hem de Dünya’da ortak olan evrensel bir şey var; o da insanın doğası… Bizler, insanın doğasının kaynağına onun huy özelliklerini oluşturan mizacı üzerinden inebilir, onu eğitimle organize edebilir ve danışmanlıkla bütünleyebilirsek, dünya ile rekabet edebilecek güçlü, sağlıklı ve mutlu bireyleri yetiştirebiliriz. Tam da bu görüşün üstüne inşa ettiğimiz çalışmalarımızı toplam 14 yıldır aynı anlayışla ve her gün gelişerek sürdürüyoruz.

Bugün Türkiye’nin dört bir yanından çağımızın problemleri denen; stres, panik atak, hiperaktivite, davranış sorunları, öfke, takıntılar, cinsellik, mutsuzluk, iletişim ve evlilik sorunları gibi çok çeşitli şikayetlerle Mizmer’e başvuran danışanlarımız, çok kısa sürede etkili ve sürdürülebilir çözümlere kavuşuyorlar. Yine Türkiye’nin dört bir yanından pek çok öğrencimiz; mizaç temelli dijital rehberlik yazılımımız sayesinde okullarında mizaç tiplerine/doğalarına uygun bir eğitim ve rehberlik hizmeti alıyorlar. Benzer bir şekilde pek çok kurum, mizaç temelli liyakate dayalı insan kaynakları (MİTELİK) yazılımı sayesinde kurumlarındaki tüm çalışanların işe alım, uyum ve risk değerlendirme, pozisyon ve terfi değişikliği veya lider yetiştirme gibi uygulamaları ‘insan doğasına uygun’ bir biçimde gerçekleştirebiliyor ve çok etkileyici sonuçlara ulaşıyorlar.

Tüm bu sonuçlar bize, yeniden ‘insana değer’ dedirtiyor...”

İstanbul ve Ankara Mizmer’den sonra Mizmer Ailesi’ne katılan Konya Mizmer’e hayırlı olsun dileklerini ileten Dr. Yılmaz, danışanlarına ücretsiz ön görüşme fırsatı sunan Konya Mizmer yöneticilerine de özel teşekkürlerini iletti.

Dr. Yılmaz son olarak, “Mizmer olarak farkımız Dokuz Tip Mizaç Modeli (DTMM) gibi bireysel farklılıkları, erken çocukluk döneminden itibaren inceleyip, geliştirmeye fırsat veren ve etkili yöntemler sunan güçlü bir modelle çalışıyor olmamızdır. Ücretsiz ön görüşme fırsatı ile tüm Konya halkına ‘Haydi Konuşalım’ diyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.