Miya ve Shengelia  yüzleri güldürdü

Miya ve Shengelia yüzleri güldürdü

Konyaspor taraftarı transferin son günlerinde takıma dahil edilen hücum bölgesi oyuncuları Faruku Miya ve Levan Shengelia’nın performansından memnun. İki oyuncu takıma katıldığı andan itibaren yeşil-beyazlı ekibin hücum hattı daha verimli olmaya başladı

Spor Toto Süper Ligin 8. hafta maçında sahasında Yeni Matayaspor ile karşılaşacak olan İttifak Holding Konyaspor’da hazırlıklar yeniden başladı. Milli maç arası nedeniyle hafta sonu hazırlık maçında Eskişehirspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından 3 günlük izine ayrılmıştı. Konyaspor’da izin dün tamamlandı ve Malatya maçı hazırlıkları yeniden başladı.

YENİ TRANSFERLER TARAFTARI MEMNUN ETTİ

Geride kalan 7 haftada 3 galibiyet 3 beraberlik ve tek yenilgi alan İttifak Holding Konyaspor’da moraller yerinde. Taraftarlar takıma transferin son gününde katılan Faruku Miya ve Levan Shengelia’nın performansından memnun. İki futbolcunun takıma çabuk uyum sağlaması ve alınan galibiyetlerde büyük katkılarının olması camiayı mutlu etti. Ugandalı oyuncu oynadığı Miya oynadığı 3 maçta 4 gol atarak Konyaspor’un en golcü oyuncusu konumuna gelirken gol krallığı yarışına da şimdiden dahil oldu. Oyncunun ilerleyen haftalarda performansını arttırarak takıma daha da faydalı olması bekleniyor. Konyaspor’un yeni transferi Gürcü Levan Shengelia da ortaya koyduğu performansla hücum bölgesine hareket getirdi. Son iki maça ilk 11’de başlayan futbolcu Denizlispor maçında ise sonradan oyuna girmişti.

DEFANS TRANSFERLERİ DE FAYDALI OLDU

İttifak Holding Konyaspor’un Kazakistan'ın Astana takımından kadrosuna kattığı Boşnak stoper Marin Anicic ve Gençlerbirliği’den alınan sol bek Alper Uludağ da Miya ve Shengelia gibi performansları ile yüz güldürdü. 30 yaşındaki stoper Ancic, şu ana kadar Süper Lig'de oynanan 7 maça da ilk 11'de başlayarak 90 dakika sahada kaldı. Deplasmanda oynanan Göztepe maçında basit bir hata yaparak penaltıya sebep olan Anicic, bu hata dışında genel olarak savunmadaki performansıyla güven verdi. Ferhat Öztorun’dan formayı kapan Alper Uludağ ise sol bekteki performansı ile son haftalarda 11’in vazgeçilmez ismi oldu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.