Minoxidil Sakal Çıkarıcı Nasıl Kullanılır?

Minoxidil Sakal Çıkarıcı Nasıl Kullanılır?

Minoxidil Sakal Çıkarıcı Nasıl Kullanılır?

Tüm erkeklerin en başta gelen sorunlarından bir tanesi de sakal çıkmama problemidir. Bazı erkeklerde ergenlik çağının vermiş olduğu hormonlardan dolayı yeteri kadar çıksa dahi bazılarında çıkmaz ve bu durumla birlikte psikolojik baskılara neden olur.

Bunun için yapılması gereken en önemli tedavi yöntemlerinden bir tanesi  ürünler kullanmaktır. Sakal çıkarıcı ürünler kıl köklerini besleyerek daha fazla sakal çıkarmanıza yardımcı olur. Saç çıkarıcıların yanı sıra kullanımı oldukça farklıdır. Minoxidil  nasıl kullanılır? Gelin hep birlikte öğrenelim.

Öncelikle yapılması gereken sakal çıkarıcı uygulanacak bölgenin temizliğini en iyi şekilde yapmaktır. Temizliğin ardından kuru olmasına özen göstermek için iyice kurulamanız yeterli olacaktır. Daha sonra Minoxidil içerisindeki aplikatör ile 0,5 ml hizasına kadar sıvıyı çekin. Sonra sakal ya da bıyığınızda uygulayacağınız bölgeye çok güzel bir şekilde sıvıyı sürün. Eğer sıvıyı güzel bir şekilde uygulamadığınızı düşünüyorsanız sakallarınıza ya da bıyığınıza güzel bir masaj yapmanız gereklidir. Sıvıyı uyguladıktan 1 ya da 2 saat sonra hangi bölgesine uyguladıysanız yıkamanız önerilir. Düzenli bir şekilde kullandığınız takdirde en iyi sonuçları alabilirsiniz. Bu ürüne  sitesinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum