Miniklerinden Halep’teki kardeşlerine yardım

Miniklerinden Halep’teki kardeşlerine yardım

Gençlik Anaokulu öğrencileri ve velileri hazırladıkları el emeği ürünleri düzenledikleri kermes ile satılığa çıkardı. Kermesten elde edilecek gelir ülkemizdeki ve Halep’teki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek

Gençlik Anaokulu, Ülkemizdeki ve Halep’teki ihtiyaç sahipleri için bir yardım kermesi düzenledi. Gençlik Anaokulu öğrenci velilerinin hazırladığı el emeği ürünlerin satışından elde edilen gelirler, ihtiyaç sahiplerine gönderilecek. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği kermes, Enderun Okulları’nda düzenlendi. Kermesin açılışına Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu, Gençliok Anaokulu Müdürü Aliye Duman, Gençlik İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Barış Çakır, Enderun Liseleri Müdürü Said Turgut, öğrenciler ve velileri katıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

4-4-008.jpg

Açılışta konuşan Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu, “Burada el emeği ile hazırlanan ürünlerden elde edilecek gelir ihtiyaç sahiplerine gönderilecek. Bu çalışma öğrencilerimizi geleceğe hazırlama açısından önemli. Katkısı bulunan velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

TOPLUMSAL DEĞERLER ÖĞRETİLİYOR

Gençlik Anaokulu Müdürü Aliye Duman da konuşmasında miniklerin el emeği ürünlerini sergileyeceklerini belirterek, “Biz Gençlik Anaokulu olarak akademik eğitimin yanı sıra çocuklarımızın toplumsal değerlerini öğrenmeleri için de etkinlikler düzenliyoruz. Bu tür etkinliklerin küçük yaşlarda önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu tür etkinliklerle sorumluluk, yardımlaşma gibi değerlerimiz miniklerimiz tarafından daha iyi anlaşılıyor. Gençlik Eğitim Kurumları olarak, Gençlik anaokulu olarak böyle bir toplumsal hizmete yön vermekten onur duyuyoruz” dedi. Aynı etkinliğin geçtiğimiz yıllarda da düzenlendiğini ifade eden Duman, şöyle konuştu: “Bugün yine kermesten elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi çocuklarımıza gidecek. Kermesin oluşumunda emeği geçen velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz küçük olduğu için, alışveriş kavramını öğretmede parayı bir kupon şeklinde kullanıyoruz. Kermes girişinde velilerimiz bu kuponları para karşılığı satın alıyorlar. Kermeste öğrencilerimiz tarafından satılan ürünler bu kuponlarla alınıyor.”

HÂLİD ŞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum