Minikler Huzurevi Sakinlerinin Gönlünü Aldı

Minikler Huzurevi Sakinlerinin Gönlünü Aldı

Yozgat Uçan Balon Kreş ve Gündüz Bakım Evi minikleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Alparslan Türkeş Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıların gönlünü aldı.Kreş müdürü Tülay Ünlüsoy, yaşlı insanların ailenin...

Yozgat Uçan Balon Kreş ve Gündüz Bakım Evi minikleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Alparslan Türkeş Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıların gönlünü aldı.

Kreş müdürü Tülay Ünlüsoy, yaşlı insanların ailenin en önemli katmanını oluşturduğunu, gereken önemin her zaman verilmesi gerektiğini söyledi. Ünlüsoy, "Hayatta en fazla cefa çeken yaşlılarımız bizim baş tacımızdır. İnsan doğar, yaşar ve ölür. Bu üç aşama insanlığın doğasında vardır. İnsanlar, bebeklik dönemlerinde nasıl başkalarının bakımına ihtiyaç duyuyorlarsa, yaşlılıklarında da aynı ilgiyi görmeyi beklerler. Çünkü yaşlılık, tıpkı bebeklik gibi insanları aciz ve iş göremez hale getirir. Bizler de yarın yaşlanacağız. Yaşlılarımızı sadece bugün ya da belirli etkinliklerde değilde her zaman hatırlamamız gerekir. İlerleyen günlerde yine huzurevimizi ziyaret ederek yaşlılarımızla bir arada olacağız." dedi.

Miniklerin ziyaretinden memnun kaldıklarını söyleyen huzurevi sakinleri, “Torun hasretimizi az da olsa dindirdik. Küçük çocukların ziyaretleri bizleri çok mutlu etti.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.