Minik Yürekler, İlahilerle O'nu Andı

Minik Yürekler, İlahilerle O'nu Andı

Özel Mutafoğlu Koleji öğrencileri Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenledikleri programda ilahiler ve şiirler okuyarak Hz.

Özel Mutafoğlu Koleji öğrencileri Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenledikleri programda ilahiler ve şiirler okuyarak Hz. Muhammed (SAV)'i andı.

Özel Mutafoğlu Koleji, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 'İsm-i Şerif' programı düzenleyerek, 'Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi' açtı. Özel Mutafoğlu Koleji konferans salonunda gerçekleştirilen program, öğrencilerden oluşan ilahi korosu ile başladı. İlahiler söyleyerek velilere duygu dolu anlar yaşatan minik yürükler, okudukları şiirler ile büyük beğeni topladı. Ardından açılan Kutsal Emanetler Sergisi öğrenci ve velilerin ziyaretine sunuldu. Sergide Hz. Peygamber'in hadisleri ve kutsal emanetlerinden bazılarının fotoğrafları yer aldı. Beş gün devam eden sergi ve programa veliler yoğun ilgi gösterdi. Program sonunda velilere öğretmenler tarafından hazırlanan Hz. Peygamber'in İsm-i Şerif'i yazılı hediyeler verildi.

Kutlu Doğum Haftası'nı öğrenciler ve veliler ile birlikte kutladıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Özel Mutafoğlu İlkokul Müdürü Erol Özdem, “Kutlu Doğum Haftası'nın aynı coğrafyayı, aynı değerleri paylaşan insanlarımıza korku ve düşmanlığı sevgiye, kavgayı barışa, bencilliği fedakârlığa, haksızlığı adalete, kin ve nefretin hoşgörüye dönüştürmesini temenni ederim." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.