Minik Öğrencilerden Askerlere Mektup

Minik Öğrencilerden Askerlere Mektup

Aylardır Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine bir destekte Ordu’nun Ünye ilçesinde minik öğrencilerden geldi.Minik öğrenciler Şırnak Çakırsöğüt Komando Tugay Komutanlığı’nda terörle m...

Aylardır Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine bir destekte Ordu’nun Ünye ilçesinde minik öğrencilerden geldi.

Minik öğrenciler Şırnak Çakırsöğüt Komando Tugay Komutanlığı’nda terörle mücadele eden askerlere ulaştırılmak birbirinden duygusal mektuplar yazdılar.

Ünye Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan 3 bin paket kavrulmuş fındık ve kurutulmuş hurma, terörle mücadele eden askerlere ulaştırılmak üzere yola çıktı. Ünye genelindeki 23 ilkokuldan 3 bin öğrenci söz konusu bu hediye kutularına eklenmek üzere 3 bin adet not ve mektup hazırladı. Askerlere moral sağlamak amacı ile vatan sevgisi temalı notlar ve mektuplar yazan minik öğrencilerin yazdıkları okuyanları duygulandırdı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, terörle mücadele eden askerlere dualarla yanlarında olduğunu hissettirmek amacı ile toplamda 3 bin fındık paketlerinin her birine ilkokul çocuklarının yazdıkları notları iliştirdiklerini belirtti.

DUYGULANDIRAN SATIRLAR

Minik öğrenciler askerlere gönderdikleri mektuplarda şu sözlere yer verdiler: “Sevgili asker ağabeylerim, hepinize selam eder ellerinizden öperim. Ben 8 yaşındayım. 3. sınıfa gidiyorum. Siz bizler evlerimizde rahat uyuyalım diye canınızı bile feda ediyorsunuz. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Televizyonlardan izledim binlerce terörist öldürülmüş. Sizin sayenizde vatanımızı hiç kimse bölemez. Sizin arkanızda bizler varız. Kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun.”

“Bizim için çok kıymetlisiniz. Eğer siz olmasaydınız Çanakkale’de yenemezdik. Sizlere çok minnettarız. Allah inşallah sizi ailenize kavuşturur. Al bayrağımız sizin sayenizde dalgalanıyor. Her şehidin kanı bir bayrağı temsil eder.”

“Orada iyimi siniz? Eğer bizleri sorarsanız sizlerin sayesinde çok iyiyiz. İyi ki sizler varsınız. Sizler bu vatanın en kıymetli varlığısınız. Çünkü sizler bu vatanı korumak için ailenizi bırakıp geldiniz. Her akşam TV’de sizleri izliyoruz. İnşallah rabbim sizleri korur. Tabi ki herkes vatan uğruna can verir ama sizler çok kıymetlisiniz. Sizler çok güçlüsünüz. Savaşı kazanıyorsunuz. Yurdumuzu koruyorsunuz. Tüm Türkiye mutlu oluyor. Ülkemizi kurtaran sizlere çok dua ediyoruz.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.