Minik Öğrenciler Yaşlılarla Buluştu

Minik Öğrenciler Yaşlılarla Buluştu

Özel Tekden İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen ‘Canım ninem, canım dedem birtanem’ etkinliğinin ikincisi gerçekleştirildi.Dede-nine, anne-baba ve torundan oluşan üç kuşağın bir araya getirilmesi a...

Özel Tekden İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen ‘Canım ninem, canım dedem birtanem’ etkinliğinin ikincisi gerçekleştirildi.

Dede-nine, anne-baba ve torundan oluşan üç kuşağın bir araya getirilmesi amaçlanan etkinlik kapsamında minik öğrenciler yaşlılarla bir araya geldi. Özel Tekden İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Tekden Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Kayseri Eski Milletvekili Kemal Tekden, Okul Müdürü Kadir Alper, veliler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Tekden Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Kayseri Eski Milletvekili Kemal Tekden, “Yine Tekden Koleji yapacağını yaptı. Türkiye’de belki de numunesi olmayan Kayseri’nin dışında sadece bir yerde yapılan bir iş yaptı. Sadece bir yer diye bahsettiğimiz yer de İstanbul’daki Tekden Kolejidir. Bu etkinlik İstanbul’da da yapılıyor. Benim etkinlik olarak en çok beğendiğim etkinliklerden birisidir. Nesiller, kuşaklar buluşuyor diye böyle bir program yapıldı. Psikologlarında söylediği ve bizim de bildiğimiz bir şey var. Çocuklar dedelerinin ve ninelerinin olduğu yerde çok daha sağlıklı bir şekilde büyüyorlar. Çocuklar babaları ve annelerinden çok dedeleri ve nineleriyle daha iyi iletişim kuruyorlar.” ifadelerinde bulundu.

Okul Müdürü Kadir Alper ise, “Üç kuşağı birleştirme düşüncesinden hareketle, dedeleri, nineleri, babaları, anneleri ve torunları birleştirme düşüncesinden hareketle, onların bir araya gelmesinden doğacak mutluluğu birlikte yaşama düşüncesinden hareketle böyle bir etkinliği düzenliyoruz.” diye konuştu.

Etkinlikte minik öğrencilerin dedeleri ve nineleri için hazırladıkları yazı ve fotoğraflar ile sergiledikleri halk oyunları izleyicilerden tam not aldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.