Minik halterci Akkaya’yı ziyaret etti

Minik halterci Akkaya’yı ziyaret etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılan Minikler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye beşincisi olan sporcu Konya’nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı ziyaret etti.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılan Minikler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye beşincisi olan sporcu Konya’nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı ziyaret etti. Ak Nasreddin Spor Kulübü Sporcusu İsmet Burak Çavdar, geçtiğimiz günlerde Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılan Minikler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye beşincisi oldu. Ak Nasreddin Spor Kulübü Başkan yardımcısı ve Halter Antrenörü Sadık Kızılkuyu ile Kulüp Sporcusu İsmet Burak Çavdar katkılarından dolayı teşekkür etmek amacıyla Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkan Yardımcısı Kızılkuyu, Başkan Akkaya’ya verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederken katıldıkları şampiyona ile ilgili de bilgi verdi. Yapılan ziyaretten ve alınan başarıdan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akkaya, Akşehir olarak eğitim ve spor dallarında başarılı sonuçlar alındığına dikkat çekerek, spora ve eğitime olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

 

Türkiye beşincisi olan genç sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Başkan Akkaya, İsmet Burak Çavdar’a saat ve kalem seti armağan ederek birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.