Minderin Sultanları Dünya Şampiyonasına Hazır

Minderin Sultanları Dünya Şampiyonasına Hazır

Büyük Kadınlar Güreş Milli Takımı, Özbekistan’da yapılacak Dünya Güreş Şampiyonası’nda birden fazla sıklette madalya kazanmayı hedefliyor.İstanbul Burhan Felek Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi’nde hazırlıklarını sürdüren minderin...

Büyük Kadınlar Güreş Milli Takımı, Özbekistan’da yapılacak Dünya Güreş Şampiyonası’nda birden fazla sıklette madalya kazanmayı hedefliyor.

İstanbul Burhan Felek Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi’nde hazırlıklarını sürdüren minderin sultanları, 08 – 14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nın çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Nisan ayında Finlandiya’da yapılan Avrupa şampiyonasında 1 gümüş madalya kazandıklarını hatırlatan Teknik Direktör Ertuğrul Aydoğdu, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Bu dünya şampiyonasında 2 madalya alacağımızı düşünüyorum. Mental ve fiziksel açıdan çok iyi durumdayız. Hedeflerimizi belirledik ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen federasyon başkanımız Hamza Yerlikaya’ya çok teşekkür ediyoruz ve Türk milletinden dua bekliyoruz." açıklamalarında bulundu.

Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan sporcular ve sıkletleri şu şekilde:

48 kilo Evin Demirhan, 53 kilo Merve Kenger, 58 kilo Elif Jale Yeşilırmak, 63 kilo Buse Tosun ve 75 kilo Yasemin Adar.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.