Milosevic taraftara umut oluyor

Milosevic taraftara umut oluyor

bu sezon performansı ile İttifak Holding Konyaspor’un öne çıkan oyuncularından olan Deni Milosevic takıma katkı sağlamaya devam ediyor.

Konyaspor’un kötü gidişi ve takım arkadaşlarının formsuzluğunda Boşnak oyuncunun çabaları ve performansı taraftara umut oluyor. Deneyimli oyuncu kariyerinin en etkili sezonlarından birini geçirirken Başakşehir karşısında attığı golle takımına çok önemli bir puan kazandırdı.

Gaziantep FK mücadelesinde de yüzde 100’lük 2 pozisyonu Farouk Miya ve Riad Bajic’e hazırlayan Deni Milosevic, takım arkadaşları bu pozisyonları harcadığı için asist sevinci yaşayamamıştı. Medipol Başakşehir deplasmanında gol bölgesindeki arkadaşlarının yapamadığı yaptı ve kafa vuruşuyla ligdeki 3. golünü attı.

Bu sezon 3 gol 1 asistlik performans sergileyen Boşnak oyuncu Denizlispor maçındaki Konyaspor’un golünde asisti yapan oyuncu olmuş, Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarında ise gol sevinci yaşamıştı. Bu sezon 15 lig maçının tamamında forma giyen Milosevic, takımın en etkili oyuncuları arasında yer alırken, kötü gidişe rağmen taraftarın en çok takdir ettiği oyuncu oldu. Milosevic’in 2022 yılına kadar Konyaspor ile sözleşmesi bulunuyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.