Milliyetçilerin yeni partisi kuruldu!

Milliyetçilerin yeni partisi kuruldu!

Liderinin adı Ahmet Kaya olan ve Milliyetçilerin yeni partisi olduğunu iddia eden "Milli Mücadele Partisi" kuruluşunu resmen ilan etti.

Seçimlere kısa bir süre kala Türkiye siyasetinde yeni oluşumlar dikkat çekiyor. Prof. Dr. Abdürrahim Karslı'nın Merkez Parti, İdris Bal'ın Demokratik Gelişim Partisi, İdris Naim Şahin'in Milad Partisi ve CHP'den istifa eden Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın Anadolu Partisi'ni kurmasının ardından yeni bir parti de milliyetçi cepheden geldi.

Bir grup milliyetçi özellikle de sosyal medya üzerinde yoğun olarak duyurusunu yaptığı Milli Mücadele Partisi'nin kuruluşunu resmen ilan etti.

Parti kurulum aşamasında liderinin isminin, Kürt kimliğiyle bilinen sanatçı Ahmet Kaya ile aynı olması oldukça konuşulmuştu.

Bir basın açıklamasıyla kuruluşunu ilan eden Milli Mücadele Partisi, "herhangi bir partinin uzantısı ya da düşmanı" olmadığını söyledi.

Hedeflerini "Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Yüce Türk Milletini yeniden MİLLİ MÜCADELE için ayağa kaldırmak" olarak açıklayan parti, açıklamasına şöyle devam etti.

"Bilinsin ki ;

Türkiye Cumhuriyeti’nin asıl sahibi Yüce Türk Milleti’dir.

Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür; Parçalanamaz, SATILAMAZ !

Türkiye Cumhuriyeti Laiktir. Din, hiç kimsenin ve siyasi hiç bir kurumun malı değildir, bireyler inançlarını  yaşamakta özgürdür.

Türkiye Cumhuriyeti emperyalist devletlerin uşağı ya da oyuncağı değildir.

Türk toprakları yabancı ülkelere peşkeş çekilemez. Özelleştirme adı altında stratejik önemi olan kitler kesinlikle satılamaz.

Zenginin daha zengin, fakirin daha da fakir olduğu dengesizlikler giderilmeli, kişi başına düşen milli gelir insani değerlere uygun olmalıdır.

Türk ekonomisi her alanda ( Tarım , Sanayi, Mekanik, Elektronik, Sanat ) kendi hammadde kaynaklarını işleyip kullanacak ve ihraç edecek güçtedir. Bu kaynaklar değerlendirmeli ve her sektör bu anlamda desteklenmelidir.

Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Adil bir yönetim için yasama, yürütme ve yargı sisteminin dengeleri bozulamaz.

Her alanda Türk kadınına layık olduğu yakışan değer verilmelidir.

Türkiye Cumhuriyeti hiç bir zaman teröre ve terörizme kucak açan bir ülke olmayacaktır.

Misak-ı Milli sınırları içerisinde Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür

VERİLECEK BİR KARIŞ TOPRAĞIMIZ YOKTUR !

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır !

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE !...

Saygılarımızla"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.