Milliler Salı günü geliyor

Milliler Salı günü geliyor

A Milli Futbol Takımı, 2015 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ve Hollanda ile yapacağı kritik maçların hazırlıklarına yarın başlayacak.

A Milli Futbol Takımı, 2015 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ve Hollanda ile yapacağı kritik maçların hazırlıklarına yarın başlayacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından aday kadroya çağırılan futbolcular yarın akşam Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Kulüp takımlarıyla lig maçlarını oynayan futbolcular yapılacak ilk antrenmanda yer alacak. Takımlarıyla maçlarını yarın oynayacak futbolcular ise ilk antrenmanlarına 31 Ağustos Pazartesi günü çıkacak. Ay-yıldızılılar İstanbul'daki çalışmalarını 1 Eylül Salı günü tamamlayarak maçların oynanacağı Konya'ya gidecek. Milli takımın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Fehmi Mert Günok, Serdar Aziz, Emre Taşdemir (Bursaspor), Onur Recep Kıvrak, Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici (Trabzonspor), Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Volkan Şen, Alper Potuk, Mehmet Topal, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Galatasaray), Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan (Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Arda Turan (Barcelona), Mevlüt Erdinç (Hannover 96), Batuhan Karadeniz (Medicana Sivasspor)

KONYA'DAKİ MAÇ ÇOK KRİTİK

Türkiye'nin EURO 2016  elemeleri A Grubu'ndaki rakiplerinden Letonya'nın teknik direktörü Marian Pahars, "Bizi yenemedikleri için Türkler bize çok kızgın. Konya'da kazanırsak Türkiye'yi grupta geçebiliriz" dedi.Türkiye'nin, Avrupa şampiyonasına katılma şansının sürdüğünü anımsatan Letonyalı teknik adam, Konya'daki maçın çok kritik olacağını kaydederek, "Türkiye'nin en büyük avantajı saha ve kendi seyircisi olacak. Bizi zor bir deplasman bekliyor. Aramızdaki son mücadeleyi ve ayrıca 2004 Avrupa Şampiyonası play-off maçlarını göz önüne alırsak, Türkler bize çok kızgın. Rakipten korkmamalıyız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.