Milli İttifak umut oldu

Milli İttifak umut oldu

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, halkın Milli İttifak'a büyük ilgi gösterdiğini belirterek, Konya'da ve Türkiye'de en iyi hazırlanan ve durmaksızın çalışan tek Parti olduklarını söyledi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, kurum ve dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Çetinkaya seçim çalışmaları çerçevesinde, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Çiçek ve AGD Bölge Başkanı Rauf Büyüktermiyeci ile birlikte; Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş,Konya İl Müftüsü Ali Akpınar, İller Baknası Konya Bölge Müdürlüğü Vekili Kemal Kaya, Meteoroloji Bölge Müdürü Sami Kaya,Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Mustafa Uzun,Şehir Plancıları Odası Konya Şube Başkanı Münir Günay,Konya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Oda Başkanı İsmail Turan, Konya  Tabip Oda Başkanı Uz.Dr. Halil Öztürk, Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Fetullah Arık, İl Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Kiraz, Özel Büyükşehir Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Ali Yazar'ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde Çetinkaya, Milli Görüş'ün yönetimde bulunduğu dönemlerde yapılan icraatlerden bahsederek yeniden göreve geldiklerinde daha iyisini yapmak için çalışacaklarını anlattı. 7 Haziran seçimlerine Konya'da ve Türkiye'de en iyi hazırlanan ve durmaksızın çalışan tek Parti olduklarının altını çizen Çetinkaya, seçim çalışmaları çerçevesinde Konya'nın tüm ilçelerini ziyaret ettiklerini ve seçim günü gelene kadar Saadet Partisi'ni, Milli İttifak'ı duymayan vatandaş kalmayacak şekilde çalışacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.