Milli Güreşçiler Turnuva İçin Polonya Yolcusu

Milli Güreşçiler Turnuva İçin Polonya Yolcusu

Serbest Güreş A Milli Takımı, bu hafta sonu Polonya'da düzenlenecek olan 23. Uluslararası Waclaw Ziolkowski Turnuvası'na katılmak üzere bu ülkeye gitti.Eylül ayında Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenecek dünya şampiyonasının hazırlıklarını...

Serbest Güreş A Milli Takımı, bu hafta sonu Polonya'da düzenlenecek olan 23. Uluslararası Waclaw Ziolkowski Turnuvası'na katılmak üzere bu ülkeye gitti.

Eylül ayında Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenecek dünya şampiyonasının hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren A Milli Serbest Güreş Takımı, güçlü ülkelerin katılım sağladığı ve prova niteliği taşıyan özel turnuvalarda boy göstermeye devam ediyor.

2 - 3 Ağustos 2014 tarihlerinde Polonya'nın Katoviçe kentinde organize edilecek 23. Uluslararası Waclaw Ziolkowski Turnuvası'nda güreşecek 9 milli sporcu, 61, 65, 86 ve 98 kilolarında kürsüde yer alabilmek için performans sergileyecek.

Milli takım sporcuları tecrübeli antrenörler Abdullah Çakmar ve Efrahim Kahraman yönetiminde Polonya'da madalya mücadelesi verecek. Polonya'ya gidecek milli mayolara güveninin tam olduğunu söyleyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya da, elde edilecek başarıların dünya şampiyonası öncesinde moral ve motivasyon açısından büyük önem arz ettiğini belirtti.

23. Uluslararası Waclaw Ziolkowski Turnuvası'nda ülkemizi temsil edecek sporcular ve sıkletleri şu şekilde:

61 kilo: Münir Recep Aktaş, Recep Topal

65 kilo: Mustafa Kaya, Servet Coşkun

86 kilo: Ayhan Sucu, Ahmet Bilici

98 kilo: Fatih Yaşarlı, Ali Bönceoğlu, İbrahim Bölükbaşı

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.