Milletle dalga geçer gibi Zarrab'a ödül veriliyor

Milletle dalga geçer gibi Zarrab'a ödül veriliyor

Abdülkadir Selvi: Milletle dalga geçilir gibi Rıza Sarraf’a plaket veriliyor. “Oldu olacak Rıza Sarraf’ın heykelini dikin, 4 bakanı da seçim afişi yapın olsun bitsin bu iş”

AKP hükümetine yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi, 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasının kilit ismi işadamı Rıza Sarraf’a ödül verilmesini sert bir dille eleştirdi.

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi de bugünkü ‘Rıza Sarraf’ın heykelini dikin‘ başlıklı yazısında, Zarrab'ın Türkiye'de artık yolsuzluğun simgesi olduğunu, AKP'nin oylarının düşmesinin nedeninin Zarrab olduğunu kaydetti.

Zarrab'a İhracatçılar Meclisi'nde ödül verilmesine sert çıkan Abdülkadir Selvi, Milletle dalga geçilir gibi Rıza Sarraf’a plaket veriliyor. Başbakan’ın bu durumdan ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Hani seçimlerde verilen mesaj alınmıştı. Mesaj böyle mi alındı?” diye sordu.

Selvi yazısını bomba bir cümle ile bitirdi:  “Oldu olacak Rıza Sarraf’ın heykelini dikin, 4 bakanı da seçim afişi yapın olsun bitsin bu iş”

İşte Yeni Şafak Yazarı Abdülkadir Selvi'nin bugünkü yazısının ilgili bölümü;

"...

Tabi AK Parti açısından dakika bir gol bir. 7 Haziran seçim kampanyasının Rıza Sarraf üzerinden yürütüldüğü unutulmuşçasına Cumhurbaşkanı'nın katıldığı törende AK Parti'nin iki Bakanı Rıza Zarrab'a ödül verdi. Tek eksiğimiz Rıza Zarrab'ın ödül almamasıydı. Böylece o da tamamlanmış oldu.

"SARRAF YOLSUZLUĞUN SİMGESİ OLDU"

Rıza Sarraf bir simge oldu. Doğru ya da yanlış, yolsuzluğun simgesi oldu. Toplum onu öyle gördü. AK Parti'nin oylarının düşmesinin bir nedeni Rıza Sarraf'tı. Seçim sonuçları Rıza Sarraf ve 4 bakanın AK Parti'ye verdiği zararı ortaya koydu. Bu konuda AK Parti'nin kendi tabanına Türk milletine çok samimi bir özür borcu var.

Oysa tam tersi yapılıyor. Milletle dalga geçilir gibi Rıza Sarraf'a plaket veriliyor. Başbakan'ın bu durumdan ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Hani seçimlerde verilen mesaj alınmıştı. Mesaj böyle mi alındı? Oldu olacak Rıza Sarraf'ın heykelini dikin, 4 bakanı da seçim afişi yapın olsun bitsin bu iş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.