Milletin umudu Milli İttifak

Milletin umudu Milli İttifak

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi (BBP) seçim ittifakının ardından çalışmalarına hız verdi. Aday listelerinin de belli olmasıyla birlikte iki partinin yöneticileri enerjileri birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına başladı.

BBP Karatay İlçe Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Yelek, Abdurrahman Çimen ve Ersin Gümüş ile milletvekili adayı Mahmut Sami Aça, Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı'nın haftalık toplantısına katılarak, seçim çalışmaları hakkında istişare yaptı.

BBP Karatay İlçe Başkanı Mustafa Öztürk, "Gerek Saadet Partisi gerekse Büyük Birlik Partisi pırıl pırıl bir maziye sahiptir. İki parti güçlerini birleştirerek, 7 Haziran seçimlerine daha güçlü bir şekilde girme imkanı buldu. İnşallah bu seçim BBP-Saadet Partisi'nin kurduğu Milli İttifak'ın zaferiyle sonuçlanacaktır. Kamuoyundan büyük destek görüyoruz Bunun karşılığı sandıklara yüzde 15 oy olarak yansıyacak" dedi. gelen Saadet Partisi Karatay ilçe Başkanı Ali Genç ise "Teşkilat mensuplarımızın görüşlerini almak için temayül yoklaması yaptık. İstişareler sonucu belirlediğimiz listeyi Genel Merkezimize gönderdik. Büyük Birlik Partisi (BBP) ile yaptığımız ittifak nedeniyle aday listelerimiz birlikte hazırlanarak teslim edildi. Bundan sonra ise 7 Haziran7a kadar durmadan, gece gündüz demeden çalışacağız. İnşaalah bu ittifakın ilçemize, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz. İttifak ile birlikte milletimizde ve camiamızda bir sevinç ve heyecan oluşmuştur. Çünkü bugün adil olmayan bir seçim sistemiyle karşı karşıyayız. Devletin bütün imkanlarını kullanan iktidar partisi, TRT dahil birçok TV ve gazetelerin imkanlarının seferber edilmesi ile tamamen orantısız bir seçim sistemi ile seçimlere girmekteyiz. Tabir caizse beş-sıfır geriden başlıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.