Milletin güveni tam

Milletin güveni tam

Saadet Partisi'nin meclise girdiği takdirde iktidara yapıcı eleştirilerde bulunacağını belirten Mehmet Parlak, “Sırf muhalefet olsun diye muhalefet yapmaz ülkeyi bölmek niyetinde olmayan bütün partilerle masaya oturur ve ülkenin geleceğini hep beraberce p

Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı Mehmet Parlak, partisinin il binasında gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. 1996 yılında bazı güçlerin Milli Görüş'ün meclis dışında kalması için yoğun çaba sarf ettiğini ifade eden Parlak, “Ülkenin ekonomisi zayıflatılmış yüzde 20'lik memur zammını bile veremez denilen o dönemde yüzde 50 zam verilmiş emekliye, çiftçiye, esnafa, öğrenciye ve milletimizin her kesimine çok ciddi destekler verilmiş,vatandaşımız rahatlatılmış böylece Milli Görüş mecliste halkı savunup yanlışlara karşı çıkarak meclisin durumunu kısa sürede değiştirerek Türkiye’nin en büyük ekonomik ve üretim hamlesi gerçekleştirdi” dedi.

Milli Görüş partilerinin mecliste olduğu her dönemde memleket hayrına olan her türlü faaliyetleri desteklediğini belirten Parlak, “İktidarın hatalarını da uygun bir üslupla hatırlatır. Devlet ile milleti hiçbir zaman karşı karşıya getirmez, ülkede kaos çıkartmaz, ısrarla kim hatalı ise hatalarından dönülmesini ister ve böylece İktidarın yapmadığı, yapamadığı, dünya görüşü olarak yapması mümkün olmayan şeylerin yapılmasını sağlayarak saadetli olmanın asaleti ortaya koymuştur.

Ayrıca muhalefeti de hizaya getirir, sırf muhalefet olsun diye muhalefet yapmaz ülkeyi bölmek niyetinde olmayan bütün partilerle masaya oturur ve ülkenin geleceğini hep beraberce planlar. Yani milli görüş inat yolunu değil ihya ve ikna yolunu seçmiştir” diye konuştu.

HEDEFİMİZ BÜYÜK

Seçimlere 5 gün kalmasına rağmen çalışmaları durdurmadıklarını kaydeden Parlak, “Bizler Konya'mızda 31 ilçeye geziyor ve adaylarımızda tüm Türkiye geziyorlar, milletimizle buluşuyoruz. Biz inanıyoruz ki bu ülkenin dertlerinin çözümünün tek bir yolu var, o da bizi bölmek ve bitirmek için çalışanlarla işbirliği yaparak değil kendi milli çözümlerimizle kendi sistemimizi kurarak adil bir paylaşımla adil ekonomik düzen ile olur. Seçmenimiz bu seçimde de bu asaletin farkına vardığı için Saadet Partisine olan ilgisi ve alakası artmıştır” ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki bütün sorunların Allah'ın izniyle çözüme kavuşacağını söyleyen Parlak, “Ancak gençlik ve vatan giderse artık geriye dönemeyiz diyerek, 'Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya' hedefiyle yola çıkan milli görüş önümüzdeki seçimde meclise girerek kaldığımız yerden devam diyeceğiz. Şu anki ülkemizdeki ve siyasetteki bu kavgadan, tartışmadan, sosyal ve ekonomik problemlerden kimse endişe etmesin. Kıbrıs Barış Harekatını hangi asaletle yapmışsak, ülkemizde üretim merkezi ve fabrikalar kurarak ağır Sanayii kurarak nasıl yapmışsak,önce ahlak ve maneviyat diyerek 7'den 70'e herkesin maddi kalkınmadan önce manevi kalkınması lazım diyerek gereğini yapmışsak,Geçmişten beri tüm milli görüş hükümetleri Döneminde kimseyi yanıltmayarak pişman etmemişsek ve bu dönemlerde büyük başarıları hangi heyecanla yapmışsak ve refah yol da cumhuriyet tarihinin ilk denk bütçesini yapmışsak, Saadet Partisi de aynı heyecanla meclise gelerek ülkenin birliğini, beraberliğini, kalkınmasını sağlayacak çalışmalar yapacaktır” diyerek konuşmasını tamamladı.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.