Milletimizle kucaklaşacağız

Milletimizle kucaklaşacağız

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Muhammed Uzun, “Bugün en önemli problemimiz kutuplaşmadır. Saadet iktidarında en büyük vaadimiz milletimizle kucaklaşmaktır” dedi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Beyşehir’de esnaf ve sanayicileri ziyaret ederek 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde Saadet Partisi’ne ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’na destek istedi. Beyşehir’de düzenlenen ziyaretlere Konya Milletvekili Adayları Yavuz Aydın, Muhammed Uzun ve İsmail Bulut ile partililer katıldı. Ziyaretler sonrası konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Muhammed Uzun, “Bugün en önemli problemimiz kutuplaşmadır. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki farklı düşüncedeki insanlar çocuklarının birbiriyle oyun oynamasını dahi istemiyor. Biz milletimiz arasındaki sevgi ve kardeşlik ortamının yeniden tesis edilmesi için çalışacağız. Saadet iktidarında her türlü kutuplaşmayı ortadan kaldırmayı ve tüm vatandaşlarımızla kucaklaşmayı en önemli görevlerimizden birisi olarak görüyoruz. Bizim iktidarımızda herkese, bize oy versin veya vermesin her kesime sevgi ve merhametle yaklaşacağız. Saadet iktidarında en büyük vaadimiz milletimizle kucaklaşmaktır” dedi.


ÇİFTÇİNİN YAT SAHİBİ KADAR DEĞERİ YOK

“Saadet Partisi 24 Haziran'da meclise girecektir. Milletin Görüşü Milli Görüş Saadet Partisi yeniden meclise yeni bir soluk, heyecan getirecek. Milletin derdiyle dertlenecek Milletin sorunlarına çözümler getirecektir inşallah" diyen Uzun, sözlerine şöyle devam etti: “Bu seçimde görüyoruz ki milletimiz Değiştirmekte kararlı. Ne tepki alırsak alalım her zaman milletimizle kucaklaşacağız sorularını dinleyeceğiz. Bir kısım paralı trollerin provokasyonlarına ve kötü sözlere aldırmayacağız. Herkese Sevgi ile yaklaşacağız ve derdimizi Anlatacağız. Seçimlere sayılı günler kaldı. Yılmak yok, bıkmak yok, yorulmak yok.” Ekonominin kötü bir durumda olduğunu ifade eden Uzun, “Tarım ve Hayvancılık bitmiş çiftçimiz, besicimiz iflasın eşiğine gelmiştir. Çiftçimiz traktörüne alacağı mazota litre başına 1 lira 80 kuruş ÖTV ödemesi gerekirken yat sahibi ÖTV ödemeden mazot alabilmektedir. Saadet İktidarında çiftçimizin, besicimizin yüzü gülecek. İlk iş olarak milletimizin üzerinde ki vergi yükünü hafifleteceğiz. Çiftçimize, Esnafımıza makul desteklerde bulunacağız.”

İDRİS BAKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.