"Millete hizmet etmek için yola çıktım"

"Millete hizmet etmek için yola çıktım"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Aday Adayı Makina Mühendisi Sedat Göncü, yaptığı açıklamada "Cumhur ittifakı millet aklı" diyerek adaylığı konusunda destek beklediğini ifade etti.

Millete hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade eden Göncü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençlik yıllarımda Ülkü Ocakları’nda tanıdığım bu kutlu davayı, hiç sapmadan hep takipçisi ve hizmetkârı olmaya gayret ettim. Birçok kademesinde verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. 2002 Yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdim. Halen Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde yüksek lisansımı yapmaktayım. İş Hayatıma 2002 yılında TMMOB Makine Mühendisleri Odasında Teknik Personel olarak başladım.2014 Yılında GNC Mühendislik Isıtma Soğutma Ltd. Şti. Şirketi kurarak Konya’mıza Mekanik Tesisat Proje, İş Güvenliği ve danışmanlık hizmetleri vermeye başladım. Siyasi hayatıma Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatına Atama Yönetim ile başladım.

Akabinde olağan kongre sonuçlarında MHP Selçuklu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev aldım. Daha sonraki yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi Konya 11. ve 12. Olağan İl Kongreleri sonucunda oluşan İl Yönetim Kurullarında da İl Genel Sekreterliği görevlerini üstlendim. 2018 yılında yapılan Konya Ticaret Odası seçimleri sonucunda 48.Komitede komite üyeliği görevine seçildim. TTMD (Türk Tesisat Mühendisleri Derneği ) yönetim kurulu üyesiyim. Konya Nogay Türkleri Derneği Kurucu heyetinde yer aldım, halen yönetim kurulu üyesiyim. Evli ve iki çocuk sahibiyim. İngilizce biliyorum. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde bu kutlu davaya hizmet etmek için 30.04.2018 tarihi itibariyle Genel Merkezimize başvurumu yaparak Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı oldum.”

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.