Millet Partisi'nden Cemiyet'e ziyaret

Millet Partisi'nden Cemiyet'e ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaretler bu hafta içerisinde de devam etti. Millet Partisi İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de KGC Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Ahmet Kara, "Yeniden Milli Mücadele Hareketi’nin kurucusu bilge lider Millet Partisi Genel Başkanı Sayın Aykut Edibali Ankara 1. Bölge 1. Sıra adayımız Devlet Eski Bakanı Sayın Prof. Dr. Abdulhaluk Mehmet Çay ve Kayseri 1. Sıra Millet Vekili adayımız Sayın Filiz Edibali ile birlikte Konya'ya geliyor. Rahmetli Necmettin Erbakan ve rahmetli Alparslan Türkeş ile birlikte 1991 milliyetçi maneviyatçı partiler arası ittifak hareketini kuran lider, milli kadrolara TBMM’nin yolunu açan, ittifakın yaşayan lideri Sayın Aykut Edibali, temeli hukuk devleti ve gerçek demokrasiye dayanan; büyüyen, gelişen, zengin, mutlu, muktedir ve yeni barış medeniyeti; İslam Rönesans’ını yöneten Muhteşem Türkiye'yi birlikte kurmak üzere halkımızı Millet Partisi’nde toplanmaya davet etmektedir. eçim çalışmalarına bağlı olarak yurt gezilerine devam etmekte olan Aykut Edibali bulunduğu illerde salon toplantıları ve o illerin yerel televizyon kanalları ve basını vasıtasıyla halkımıza hitab etmektedir.

21 Nisan’da Konya'ya gelecek olan genel başkanımız 22 Nisan Çarşamba günü saat 11:00 de Selçuk Otel'de bir basın toplantısı yapacaktır. Cumartesi gününe kadar Konya’da kalacak olan Genel Başkanımız 25 Nisan Cumartesi günü saat 14:00 te Esnaf Odaları Birliği konferans salonunda Konya Millet Vekili Adaylarımızı tanıtacak, Konya için seçim startını verecek, halka hitab edecektir. Tüm hemşerilerimizi ve basınımızı davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.