Millet İttifakı vatandaşa büyük bir umut oldu

Millet İttifakı vatandaşa büyük bir umut oldu

Uzun yıllar Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde görev yapan Uzm. Orhan Aydın, İYİ Parti'den Konya milletvekili aday adayı oldu.

Merhaba Gazetesi'ni ziyaret eden Aydın, millete hizmet için siyasete girdiğini söyledi. Ziyarette Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de hazır bulundu. Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğini kaydeden İYİ Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Orhan Aydın, "AK Parti iktidarı 16 yıldır ülkeyi yönetiyor fakat hala bir çok sorun çözülemedi. Eğitimdeki sıkıntılar devam ediyor. Ekonomik ve sosyal sorunlar her geçen gün büyüyor. Ülkedeki toplumsal kutuplaşma zirve yaptı. İnsanların birbirine tahammülü azaldı. Ülke olarak huzura ihtiyacımız var. İYİ Parti olarak hedefimiz ülkedeki kutuplaşmayı bitirmek olacaktır. Millet İttifakı vatandaşlarımıza büyük bir umut oldu" dedi.

Uzun yıllar üniversitelerde görev yaptığını ve artık siyasette de millete hizmet etmek için yola çıktığını ifade eden Aydın, "Selçuk Üniversitesi'nde üst düzey yöneticilik yaptım. Aksaray, Manisa'da meslek yüksekokul ve fakülte kuruculukları görevlerinde bulundum. KTO Karatay Üniversitesi'nin kuruluşunda görev aldım. Siyasette de görevlerim oldu. Ülkü Ocakları'nda başkanlık yaptım. 1999 ve 2002 seçimlerinde Anavatan Partisi'nde 1. sıra milletvekili adayı oldum. 24 Haziran seçimlerinde de İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığımı açıkladım. Konya'ya daha iyi hizmet için yola çıktım" diye konuştu.

MESUT TURAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.