Millet İttifakı start verdi

Millet İttifakı start verdi

CHP ve İYİ Partinin ortak Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mimar Oğuz Şimşek, CHP Konya il başkanlığı ziyaretiyle seçim startı verdi

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğulu yönetim kurulu üyeleri Millet İttifakının Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Oğuz Şimşek’le bir araya geldi. CHP İl Başkanlığında buluşan her iki partinin temsilcileri birliktelik mesajı verdi. CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız partimiz CHP ve İyi Parti olarak Mimar Oğuz Şimşek ortak adayımızdır. Bizi ziyaretlerinden memnun olduk. Artık Konya’dan seçim starttı veriyoruz. Seçimlerde iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Konya’mıza hayırlı ve uğurlu olsun. Belediyeleri rantiyeci yöneticilerden kurtarıp, halkın isteklerine cevap veren, belediyelerin bütün imkanlarını halkımıza sunun bir anlayışla hareket edeceğiz. Konya’yı hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

HEMŞERİLERİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, “Sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. İlk seçim çalışmasını CHP’den başlatalım dedik. İnanç ve güven için birlikte olmaktan mutluyuz. Halkımızın rahatlıkla oyunu verecekleri Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Oğuz Şimşek Millet İttifakının ortak adayıdır. Hep birlikte yola çıktık. Konya’mızı hayırlı olsun. Hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” diye Millet İttifakın Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek, Konya’ya değer katacak projeleri kazandırmak için yola çıktıklarını belirterek, “Şehrimizde bütün kesimlerin adayı olarak yola çıktık. Ortak değerlerde buluşup mücadele edeceğiz. Bu şehir için varız. Birlikte hareket edeceğiz. Şehrimizin ihtiyacı ve halkımızın talebi olan Metro’yu Konya’ya kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. İktidarın Metro için bugüne kadar gerçek bir projesinin olmadığına inanıyorum. Şehrimiz bize düşen en önemli görevlerden biriside borçlu olan belediyemiz bu borçtan kurtarmak olacaktır. Konya bir tarım ve sanayi şehridir. Özellikle tarımsal üretimde üreticilerimizi destekleyip, kooperatifleşmeye ağırlık vereceğiz. Konyalı hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum