Milas Özel Ümit Koleji Öğrencilerinden Anlamla Kampanya

Milas Özel Ümit Koleji Öğrencilerinden Anlamla Kampanya

Muğla'nın Milas ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ümit Koleji, 'Orada bir köy var uzakta o köy bizim köyümüz' adlı projeyle köy okullarına destek olmaya devam ediyor.

Muğla'nın Milas ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ümit Koleji, 'Orada bir köy var uzakta o köy bizim köyümüz' adlı projeyle köy okullarına destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Özel Ümit Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği, bu yıl da Fesleğen köyünü ziyaret etti. Düzenlenen kampanya sonucunda toplanan ihtiyaç malzemeleri 2-A sınıfı öğrencileri, okul sınıf temsilcileri ve okul aile birliği üyeleri Fesleğen Köyü İlkokulu'na götürdü. Her öğrenci için ayrı ayrı hazırlanan ve içerisinde hikâye kitabı, defter, kalem, silgi, kişisel temizlik malzemesi ve çeşitli hediyeler bulunan paketlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere verildi. Ayrıca daha önce okulumda yapılan kermesten elde edilen gelir ve okulun da desteği ile alınan sinevizyon, kırtasiye ve spor malzemeleri da okula teslim edildi.

    Okul Aile Birliği Başkanı Selda Demir yaptığı açıklamada, "Ziyaretimizin amacı uzakta olan köyün, bizim köyümüz olduğunu onlara hissettirmek. Bu ziyaret sonucunda onların çok şeylere muhtaç olduğunu Okul Aile Birliği üyeleri olarak görmüş oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yaşadığımız bu günlerde, oradaki öğrencilerin ihtiyaçlarını gidererek, onlara çifte bayram yaptırmak istedik. Bu yüzden okulumuzda bir kampanya düzenledik. Kampanyada öğrencilerin ihtiyaçları olan kıyafet, kırtasiye, eğitim materyalleri, kişisel temizlik malzemeleri gibi talep ettik. Duyarlı velilerimiz sayesinde birçok yardım malzemesi toplantı. Katkıda bulunan tüm velilerimize Okul Aile Birliği olarak teşekkür ediyorum." dedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.