Migroskop Kataloğ Kampanyaları

Migroskop Kataloğ Kampanyaları

Migroskop Kataloğ Kampanyaları

Bir kadın değişir dünya değişir sloganıyla yayınlanan en güncel Migroskop ekinde, birbirinden farklı çok sayıda ürünün indirim fırsatlarına dair bilgiler y er alıyor. 1 ile 14 Mart 2018 tarihleri arasında geçerli olacak olan indirimli fırsatlardan bahseden , beraberinde önemli kazanımları da müşterilere sunuyor. Kadınlar gününe özel olarak kampanyaların ağırlıkta olduğu bu sayıda; Penti Süper 15 Den 10’lu Pantolon Çorabı; 12.95 yerine 5 TL’ye satışa sunuluyor. Ayrıca Orkid ürünlerinde de önemli indirimler uygulanıyor. Bunun yanı sıra Kadınlar Günü’ne özel olarak çikolatalarda 3 al iki öde avantajı da Migroskop Aktüel içeriğinde yer alıyor. Yine kadın parfümlerinde %50 oranında bir indirim bu ekte müşterileri bekliyor. El bakım kremi, yüz ve vücut bakım kremi ve losyonlarında %50 oranında bir indirim uygulanıyor. Zücaciye ürünlerindeki %30 oranındaki indirimlerin ayrıntısı Migroskop’da yer alıyor. Borcam ve Paşabahçe ürünlerinde %40 indirim uygulanırken, elektrikli ev aletlerinde %20 oranında bir indirim uygulanıyor.

Migroskop Aktüel ile Avantajları Keşfedin

Sadece Migroslarda geçerli olan fiyatlar üzerinden pek çok farklı gıda ürününün indirimli fiyatları Migroskop’un bu sayısında yer alıyor. 1 kilogram Migros Barbunya; 8.45 üzerinden fiyatlandırılırken, Migros filiz çay 1 kilogram, 18.90 TL üzerinden satışa sunuluyor. Mikros Aktüel içerisinde yer alan avantajlı fiyatlar temizlik ürünlerinde de kendisini gösteriyor. Sadece Migrosta geçerli olan 85’li tablet Finish Bulaşık makinesi tableti 47.90 yerine 32.90 TL ile satışa sunuluyor. Yine Bref Power Aktif; 6.25 yerine 5.25 liradan satışa sunuluyor. Cook Buzdolabı poşetlerinde ise %35 oranında indirim oranları bu dönemde Migros müşterilerine bekliyor. Migroskop bülteninin en son sayısında yer alan fırsatlardan birisi de; Aptamil markasından geliyor. Migrosa özel fiyatlarla satışa sunulan Aptamil 4 – 5 400 gram ürününden satın alanlara 200 ml çocuk devam sütü hediye veriliyor.

Migroskop Sayısının Ayrıntıları

Migroskop bültenin son sayısında oldukça geniş kapsamlı bir indirim olanlarından söz etmek mümkün olmaktadır. Bu doğruluda küçük ev aletlerinde 6 ile 9 taksit fırsatı müşterilere sunulmuş durumdadır. Yine bu yeni sayıda bahçe ürünlerine özel olarak çok sayıda indirim fırsatları göze çarpıyor. Bu sayıda rengarenk saksılarda bahçe çiçeklerine yer veriliyor. Ayrıca oyuncan reyonlarındaki avantajlı fiyatlardan da bu sayıda söz edilmektedir. Tüm Pinypon markalı oyuncaklarda %20 oranında bir indirimin yapılacağı sayısında duyuruluyor. Giyim konusunda ise son sayıda kaçırılmayacak fırsatlardan söz ediliyor. Mevsimlik kıyafetlerde %30’dan başlayarak %40 ve %50’lere varıncaya kadar indirimler bu sayıda sizleri bekliyor. Bu sayıda akıllı telefonlarda da önemli indirimler sizleri bekliyor. Xlaomi cep telefonu 1.2299 TL yerine 1129 TL’ye satışa sunuluyor. Bütün bu indirimli fiyatlardan haberdar olmak için Migroskop bültenlerini yakından takip etmeniz yeterli olmaktadır.

Migros Kampanyaları :

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.