MHP'nin hedefinde Davutoğlu var

MHP'nin hedefinde Davutoğlu var

Türkgün'ün "Tarihin en başarısız siyasi figürü" olarak nitelendirdiği Davutoğlu hakkında MHP yöneticilerinin görüşlerine de yer verdi.

MHP'nin gazetesi Türkgün'ün hedefinde yeni parti çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu var.Türkgün, bugün "Yeni işi fesatlık"manşetiyle çıktı. Gazete haberinde "Sabık Başbakan Davutoğlu, yetersizliğinin ve dış politikadaki yanlışlarının Türkiye'ye ödettiği ağır bedellerin hesabını vermek yerine, Cumhur İttifakı'nı bozmak için fitne çıkarmaya ve MHP'ye sataşarak gündemde kalmaya çalışıyor" dedi.

“ASIL MAKSADINI GİZLEME ŞEYTANLIĞINA KAÇMAKTADIR'”

Türkgün'ün "Tarihin en başarısız siyasi figürü" olarak nitelendirdiği Davutoğlu hakkında MHP yöneticilerinin görüşlerine de yer verdi.

Gazetenin haberinde şu satırlar yer aldı:

"MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 'Davutoğlu, 'MHP, AK Parti tabanına hortum bağlamış', 'MHP ile ittifak bitirilmeli' gibi temelsiz ve akılsız açıklamalarla aklınca hedef şaşırtmakta. Uluslararası aktörler adına seçmen tabanında anafor oluşturarak kendi partisinin altını oyma vazifesini ifa ederken; asıl maksadını gizleme şeytanlığına kaçmaktadır' dedi.

Yalçın ‘Mazul ve sakut olmakla maruf eski başbakanın; MHP gündemli ama aslında AK Parti hedefli tespit ve değerlendirmelerinin amacı, elbette partisinin hayrı ve selameti değildir. Davutoğlu'nun hedefinde Cumhur İttifakı'nın Türkiye'yi 2023'e taşıma potansiyelini yok etmek ve Sayın Cumhurbaşkanının yeniden seçilmesiyle sürecek istikrarı şimdiden baltalamak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne bu yolla zarar vermek vardır' diye konuştu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.