Mhp’li Adan: 10 Ağustos'ta, 17 Ve 25 Aralık’la Hesaplaşılacak

Mhp’li Adan: 10 Ağustos'ta, 17 Ve 25 Aralık’la Hesaplaşılacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan İstanbul'da, KCK, Balyoz, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında görev alan emniyet personelinin dün sahur vakti düzenlenen operasyonda gözaltına alınmasına tepki gösterdi....

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan İstanbul'da, KCK, Balyoz, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında görev alan emniyet personelinin dün sahur vakti düzenlenen operasyonda gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Adan, "Suçüstü yakalanmış iktidar kendisini aklamak için akla hayale gelmeyecek her şeye başvuruyor. 10 Ağustos’ta inşallah 17 ve 25 Aralık’ın hesaplaşılacağı bir milat olacak.” dedi.

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Mısır Çarşısı’nda esnaf ziyaretinde bulundu. İhsanoğlu’na MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener eşlik etti. Adan, ziyaret öncesi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. KCK, Balyoz, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında görev alan emniyet personelinin dün sahur vakti düzenlenen operasyonda gözaltına alınmasına tepki gösteren Adan, “Biz 17-25 Aralık sürecini çok önemsiyoruz. 17-25 Aralık Türkiye’de büyük bir olayın altına imza koyulduğu gündür. Türkiye hükümeti, bugünkü siyasal iktidar 17-25 Aralık’tan sonra 4 bakanın istifa ettiği bir tablonun ortaya çıktığını biliyoruz. Başbakan’ında istifa etmesi gerekir. Dolayısıyla 17-25 Aralık’ta suçüstü yakalanmış olan bu hükümetin o günden, bu güne icraatlarını takip ediyoruz. Soma’da 301 vatandaşımız rahmete kavuştu. Orada hiç kimseyi, hiçbir görevliyi sorumlu tutmadılar. Ama hırsızı, arsızı yakalayan polisi hepimizin gözü önünde hiç Türkiye’ye yakışmayan bir iradenin ortaya çıkardığını görüyoruz. Bizim buradan anladığımız şey suçüstü yakalanmış iktidar kendisini aklamak için akla hayale gelmeyecek her şeye başvurduğu noktasındadır. 10 Ağustos’ta inşallah 17 ve 25 Aralık’ın hesaplaşılacağı bir milat olacak.” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak kapı kapı dolaşarak Ekmeleddin İhsanoğlu’nun kazanmasındaki iradeye öncülük yapacaklarını kaydeden Adan, “Vurgunun, talanın, kutuplaşmanın ortaya çıkmasına öncülük yapan bir siyaset anlayışının temsilcisiyle; temizliğin, dürüstlüğün, adaletin, Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin mücadelesini verenler arasında geçen bir seçimdir. Temiz siyasetin, milli duruşun temsilcisi Ekmeleddin İhsanoğlu’dur. 10 Ağustos seçimleri Türkiye için bir milattır. Yolsuzluğun, arsızlığın, kutuplaşmanın, bölücülüğün mahkum olacağı bir seçim olacaktır. Hiç kimsenin bundan endişesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.