MHP YSK'nın kararından memnun

MHP YSK'nın kararından memnun

MHP Başkanlık Divanı, YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesini memnuniyet verici olarak görürken diğer taraftan kaos uyarısı yaptı.

YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesi kararı üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin başkanlık divanını topladı.

MHP Başkanlık Divanı'ndan yapılan açıklamada, YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etme kararının memnuniyet verici olduğu belirtildi.

MHP Başkanlık Divanı'ndan yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"MHP; Yüksek Seçim Kurulunun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine ilişkin kararını saygı ile karşılamaktadır. Ülkemizin yararına olduğunu düşündüğümüz bu kararın ter türlü tartışmaya son vermesi memnuniyet vericidir."

KAOS UYARISI YAPILDI!

MHP Başkanlık Divanı toplantısından yapılan açıklamada, YSK kararı memnuniyetle karşılanırken diğer taraftan kaos uyarısı yapıldı.

YSK kararına yönelik kaos çıkabileceği uyarısı yapan MHP Başkanlık Divanı, güvenlik güçlerinin de dikkatli olması gerektiğine dair açıklamada bulundu.

YSK kararına ilişkin kaos uyarısında bulunan MHP Başkanlık Divanı, şu açıklamayı yaptı:

"Bu karar karşında, hiç kimsenin Türkiye'yi kaosa, kargaşaya, krize sürüklemeye kalkmaması, bu yöndeki girişimlerin güvenlik güçlerince engellenmesi gerekmektedir. MHP; yenilenme kararı verilen seçimde Cumhur İttifakı'nın başarısı için tüm teşkilat birimleri ile her türlü gayretin içerisinde olacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum