Mhp Vatandaşları Oy Kullanmaya Çağırdı: Üç Günlük Tatil Mi Yoksa Geleceğiniz Mi?

Mhp Vatandaşları Oy Kullanmaya Çağırdı: Üç Günlük Tatil Mi Yoksa Geleceğiniz Mi?

MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, birinci turda katılma oranı yüksek olması halinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun birinci turda kazanma şansının Başbakan'a göre 5 kat daha fazla olacağını söyledi. Karakaya, vatandaşlara "Üç günlük tatil...

MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, birinci turda katılma oranı yüksek olması halinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun birinci turda kazanma şansının Başbakan'a göre 5 kat daha fazla olacağını söyledi. Karakaya, vatandaşlara "Üç günlük tatil mi yoksa çocuğunuzun geleceği mi? Bunun tahlilini çok iyi yapmak lazım. Bir oy ile bir şey olmaz dememek ve bu vicdani sorumluluğu yerine getirmek gerekiyor." şeklinde seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), Ramazan Bayramı bayramlaşması başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, CHP Parti Meclisi (PM) üyeleri Ankara Milletvekili Levent Gök ve Faruk Demir, bayramlaşmaya gelen siyasi parti heyetlerini ağırladı. BBP'lirin ardından bayramlaşmaya Saadet Partililer (SP) geldi.

SP Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Türkiye'nin Ortadoğu'da devre dışı kaldığına dikkat çekti. Devre dışı kalan bir Türkiye ile başta Ortadoğu ve Balkanlar olmak üzere birçok yerde sorunların çözülemeyeceğini vurguladı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ise cumhurbaşkanı adayı konusunda SP'nin mevcut şartlara göre destek vermesi gerektiğini kaydetti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, "Tarafsızlıktan çok taraf olması gereken bir noktadayız. Bir siyasi tavır gerekiyor." dedi. Çetinkaya ise "Biz de sandığa gidip oy kullanacağız. Oy vermek onay vermek demektir." ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Erdoğdu, "Bu sözünüzün ardından teşkilat gereken mesajı almıştır." diye konuştu.

'ÜÇ GÜNLÜK TATİL Mİ YOKSA GELECEĞİNİZ Mİ?'

SP'nin ardından bayramlaşmak için MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya başkanlığındaki MHP heyeti CHP'ye bayramlaşmak için geldi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili görüşlerini dile getirde.

MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya ise 10 Ağustos için Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin çalışmalarına devam ettiğini belirterek, sandıklara sahip çıkıp sonucu almak istediklerini söyledi. İnsanların doğruda birleştiğini dile getiren Karakaya, MHP ile CHP'nin doğru noktalarda bir araya geldiğine dikkat çekti. Türkiye'nin tek adam diktatörlüğüne doğru gitttiğini anlatan Karakaya, 10 Ağustos'un bu anlamda önemli olduğunun altını çizdi.

Siyasi partilerin bir araya gelmesinin farklı algılatılmak istendiğini belirten Karakaya, Başbakan'ın ise PKK ile işbirliğine dikkat çekti. Birinci turda katılma oranı yüksek olması halinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun birinci turda kazanma şansının Başbakan'a göre 5 kat daha fazla olacağını ifade eden Karakaya, "Üç günlük tatil mi yoksa çocuğunuzun geleceği mi? Bunun tahlilini çok iyi yapmak lazım. Bir oy ile bir şey olmaz dememek ve bu vicdani sorumluluğu yerine getirmek gerekiyor." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.