MHP Ilgın ilçe teşkilatı kapatıldı

MHP Ilgın ilçe teşkilatı kapatıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Ilgın İlçe Teşkilatının kapatılarak İlçe Başkanı Hafız Ali Mercan’ın görevine son verildiği açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Ilgın İlçe Teşkilatının kapatılarak İlçe Başkanı Hafız Ali Mercan’ın görevine son verildiği açıklandı. Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan  Hafız Ali Mercan açıklamasında şunları kaydetti; 

602003.jpg

“Değerli Dava Arkadaşlarım, Kıymetli Ilgınlı Hemşerilerim. 2 senedir büyük bir şerefle yürütmekte olduğum MHP Ilgın İlçe Başkanlığı görevim MHP Genel Merkezi tarafından alınan İlçe Teşkilatımızı kapatma kararı ile sona ermiştir. 
Bu kapatmanın sebebine gelince son dönemde partimizin gerek parti içinde gerekse de parti dışında uyguladığı politikaların bizlerle mücadele eden ve oy veren, Türk devletinin ve milletinin milli hafızası ve refleksi olan Ülküdaşlarımızın büyük çoğunluğunda rahatsızlığa sebep olmasına ve incitmesine kanaat getirmemizdir. Bu sebeple üst kurul delegesi olmamız nedeniyle hem değişim için imza vermemiz, hem de ‘referandumda hayır kampanyasına destek vermemiz, ikiyüzlü siyaseti seçmememizdir.’

Bundan sonrada MHP'ye hizmet etmeye devam edecek düşüncelerimizi paylaşmayı sürdüreceğiz. MHP'nin geleceği noktasında sessiz kalmayacağız. Bu zamana kadar Yönetim Kuruluma,  sandıklarımızda görev alan çok kıymetli arkadaşlarımıza, beraber çalıştığımız mahalle teşkilatlarımıza, özveri ve fedakarlıklarıyla bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan dava Arkadaşlarıma, Partimize ve şahsıma verdikleri destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Hepinizi sevgi, saygı ve en kalbi duygularımla selamlıyorum."

merhabahaber.com

17077907_10154991305052208_916483524_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum