Mhp İlçe Teşkilatı Eshab-ı Kehf’te İftar Verdi

Mhp İlçe Teşkilatı Eshab-ı Kehf’te İftar Verdi

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Afşin İlçe Teşkilatı tarafından geleneksel hale getirilen sokak iftarları bu kez Eshab-ı Kehf Külliyesi'nde yapıldı.Afşin’e 7 kilometre mesafede bulunan Eshab-ı Kehf Külliyesinde...

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Afşin İlçe Teşkilatı tarafından geleneksel hale getirilen sokak iftarları bu kez Eshab-ı Kehf Külliyesi'nde yapıldı.

Afşin’e 7 kilometre mesafede bulunan Eshab-ı Kehf Külliyesinde gerçekleşen iftar yemeğine MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Mesut Kaplan, ocak başkanları ve misafirler katıldı.

İftar öncesi bir açıklama yapan MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, yeniden dirilişi sağlamak, birlik ve beraberliği pekiştirmek için iftarın düzenlendiğini belirtti. Taşkale, "Programımıza Ramazan ayının ruhuna da uygun olan Eshab-ı Kehf Külliyesinde yapıyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyor, yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutluyorum." dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmasına da değinen Taşkale, 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi.

İftar sonrası davetlilere hitaben bir konuşma yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ise, Afşin Ashabı Kehf'in eşsiz güzelliğine dikkat çekerek, “Bu mübarek Ramazan akşamında Afşinli gönül dostlarımızla bu güzel mekanda bir arada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Cenab-ı Mevla bizlerin birlik ve beraberliğini daim eylesin. Huzurumuzu bozmasın. MHP Afşin İlçe Teşkilatımızın gerçekleştirmiş olduğu ve geleneksel hale getirilen bu programın ayrı bir önemi var. Dün Kadir Gecesi idi. Bugün Ramazan ayının bir başka güzel günü. Ve önümüzde de sevincini hep beraber yaşadığımız Ramazan Bayramı var. Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı İftar programı yapılan dua ile sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.