Mhk Ulusal Hakem Seminerleri Başladı

Mhk Ulusal Hakem Seminerleri Başladı

Merkez Hakem Kurulu'nun ulusal hakemleri taramak amacıyla uygulamaya koyduğu MHK Ulusal Hakem Seminerleri'nin ilki, bugün İstanbul'daki Limak Eurasia Luxury Hotel'de başladı.Başta MHK Başkanı Zekeriya Alp olmak üzere, MHK Kurul Üyeleri ile MHK...

Merkez Hakem Kurulu'nun ulusal hakemleri taramak amacıyla uygulamaya koyduğu MHK Ulusal Hakem Seminerleri'nin ilki, bugün İstanbul'daki Limak Eurasia Luxury Hotel'de başladı.

Başta MHK Başkanı Zekeriya Alp olmak üzere, MHK Kurul Üyeleri ile MHK danışmanlarının öncülüğünü yaptığı seminerlere, 156 Ulusal Hakem dört grup halinde katılacak. Bu seminerler sayesinde ise her bir Ulusal Hakem hakkında detaylı bilgi sahibi olma imkanına ulaşılacak.

Seminerlerde ayrıca; MHK Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan ve TFF Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin tarafından oluşturulan teknik program ile MHK Fiziksel Gelişim Uzmanı Ali Kızılet tarafından oluşturulan fiziksel testler de ulusal hakemlere uygulanacak.

MHK; Hakem Gelişim Programları çerçevesinde, önümüzdeki dönemlerde de genç hakemleri tarama projelerine ağırlık vermeye devam edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.