Mevlüt Çavuşoğlu, Siyonist eski bakan ile özçekim yaptı

Mevlüt Çavuşoğlu, Siyonist eski bakan ile özçekim yaptı

Siyonist İsrail rejimi eski bakanlarından Tzipi Livni, Münih Konferansında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile çekildiği özçekim fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Fotoğrafa yoğun tepki gösterildi.

AK Parti hükümetinin Siyonist İsrail'le geliştirdiği 'normalleşme süreci' yoğun eleştiriler almaya devam ederken Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Siyonist İsrail rejimi eski bakanlarından Tzipi Livni ile Münih'te görüştü. Söz konusu foroğrafı Tzipi Livni twitter hesabı aracılığıyla paylaştı. Fotoğraf karşısında çok sayıda Türk sosyal medya kullanıcısı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na tepki gösterdi.

Tzipi Livni kimdir?

Siyonist Tzipi Livni’nin suç dosyası ise oldukça kabarık. İsrail eski bakanlarından Livni 2008 yılında Gazze saldırısında 400 Filistinli Müslüman’ın öldürüldüğü operasyonda parmağı bulunuyor. Livni işlediği savaş suçları nedeniyle 2009 yılında da bir İngiliz mahkemesinin yakalama kararı vermesinin ardından Londra ziyaretini iptal etmek zorunda kalmıştı. Aynı şekilde geçtiğimiz ay da Livni, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen bir toplantıya, Belçika’da hakkında açılan savaş suçları davası nedeniyle katlamamıştı.

wanted.png

ELİNDE BİNLERCE MÜSLAMANIN KANI VAR!

İsmi savaş suçları ile sıkça anılan Livni, 2006 yılnnda İsrail'in Lübnan'a yaptığı 34 gün süren saldırıda baş aktör olarak suçlanıyor. Yapılan operasyonlarda 1200 kişi katledilmiş, 350 okul, 15 bin ev yerle bir olmuş, 900 bin insan evlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Eski bir MOSSAD ajanı olan Tzipi Livni, gizli bilgileri ve siyasi sırları İsrail lehine ortaya koymak ve ortaya çıkarmak için ajan olarak çalışırken birkaç Arapla cinsel ilişki kurduğunu ve bazı Avrupa ülkelerinde işlediği cinayetleri açıklamıştı. Livni, İngiliz gazetesi The Times’e verdiği röportajda "İsrail uğruna cinsel ilişki ve cinayette" mahsur olmadığını, yaptıklarının gurur verici olduğunu söyleyerek İsrail için aynı uygulamaları tekrar yapabileceğini açıkça belirtmişti.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum