Metro’dan Ramazan’a özel 4 koli seçeneği

Metro’dan Ramazan’a özel 4 koli seçeneği

Metro Toptancı Market’in farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığı 4 ayrı koli Ramazan ayına bereket katıyor. Kolilerde, kalite standartları Metro güvencesiyle kontrol edilen onlarca ürün yer alıyor.

Metro Toptancı Market, Ramazan’da da mutfaklara en sağlıklı ve kaliteli ürünleri taşımaya devam ediyor. Fiyatları 39,99 TL ile 99,99 TL arasında değişen Ramazan kolilerinde temel gıda ürünlerinden taze gıda ürünlerine varan geniş bir yelpazede 4 farklı Ramazan koli alternatifi sunuluyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan onaylı ve TÜRKAK tarafından akredite edilmiş laboratuvarların analizlerinin ardından satışa sunulan ürünlerden oluşan kolilerde, Ramazan boyunca ihtiyaç duyulabilecek farklı içerik ve markalar yer alıyor.

Temel gıda ürünlerinden oluşan Ramazan kolilerinin yanı sıra peynir, zeytin, helva, sucuk gibi ürünlerle hazırlanan taze Ramazan kolisi de Ramazan boyunca Metro raflarında yerini alacak. Metro yetkilileri, Ramazan’da ürünleri tek tek almak yerine koli tercih edenlerin, yüzde 20’ye varan avantaj elde edeceğini belirtiyor. 4 farklı Ramazan kolisi, 5 Mayıs 2017 tarihinden itibaren Metro Toptancı Market’in tüm mağazalarından temin edilebilecek.

Öte yandan tüm Metro mağazalarında her yıl olduğu gibi bu yıl da Hediye Kart uygulaması yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.