Metroda Yaralanan Çoban: Sorumlular Hakkında Dava Açacağım

Metroda Yaralanan Çoban: Sorumlular Hakkında Dava Açacağım

Metroda vücuduna demir saplanan Güvenlik Görevlisi Fatih Çoban, kazada sorumluluğu bulunanlar hakkında dava açacağını söyledi. Çoban, "Olay maç olduğu günde olabilirdi. Neden bunu bilinçsiz bir şekilde bıraktılar? O demirlerin ne işi var...

Metroda vücuduna demir saplanan Güvenlik Görevlisi Fatih Çoban, kazada sorumluluğu bulunanlar hakkında dava açacağını söyledi. Çoban, "Olay maç olduğu günde olabilirdi. Neden bunu bilinçsiz bir şekilde bıraktılar? O demirlerin ne işi var orada? Bunların iş güvenlik uzmanı yok mu?" dedi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden Fatih Çoban, Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuştu. Kazayla ilgili bilgi veren Çoban, şunları söyledi: “Ben 6 aydır bu metroyu kullanıyorum. Tadilat bitti diye 26 Eylül’de açıldı. Açıldığı gün bindim. Ben güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. İşe gittim. Sabah 08.00'da işten çıktım. Sabah 08.15’te Gayrettepe istasyonundan bindim, hareket ettik normal bir şekilde gidiyorduk. Takır tukur sesler gelmeye başladı. Camın kenarından bir tane profil demiri içeri girdi. Birincisinden kaçtım ikincisinden kaçarken arkamdan saplandı. O arada camlar falan kırıldı. Makinist geldi, seni kurtaracağız dedi. Anons etti her yere. Sonra diğer güvenlik arkadaşlar geldi. İtfaiye ve ambulans hemen gelemedi. Oturduğum koltuğa saplanmıştı ilk demir. İkinci demir sırtımdan saplandı.”

Olayın sorumluları hakkında dava açacağını belirten Çoban, “Ben bunların hepsini mahkemeye dava edeceğim. Bu maç olduğu günde olabilirdi. Neden bunu bilinçsiz bir şekilde bıraktılar? O demirlerin ne işi var orada? Bunların iş güvenlik uzmanı yok mu? Bu demirlerin düşeceğini kimse bilmiyor muydu? Ben bunlardan şikayetçiyim.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.