Metin Albayrak: Takımımız Gününde Değildi

Metin Albayrak: Takımımız Gününde Değildi

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftada kazanmak istediklerini; ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Takımımız gününde değildi."...

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftada kazanmak istediklerini; ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Takımımız gününde değildi." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'la 1 - 1 berabere kalan Beşiktaş'ta Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Metin Albayrak, siyah - beyazlıların bugün istedikleri gibi oynayamadığını dile getirerek, "Sezonun başı olması bir nebze sevindirici. Rakiplerimiz puna kaybı yapmasına rağmen biz kazanmak istiyorduk; fakat istediğimiz gibi olmadı. Takımımız bugün gününde değildi. Çaykur Rizespor'u tebrik ediyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız." ifadelerini kullandı.

Taraftarın az sayıda olması ve etkisiz futbolun sorulması üzerine Metin Albayrak, maçın geç saatte ve günlerden pazartesi olmasının da etkili olduğunu vurgulayarak, "Ama bugün her şeyden önce kendimiz takım olarak iyi değildik. Milli takım sonrasında arkadaşlarımız da biraz yorgundu. Daha ligin başı. Önemli olan sezon sonu konuşmak." şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın hakemiyle ilgili bir soruya da Albayrak, "İlk önce biz iyi olacağız ve kazanacağız, sonra başka konulara bakacağız. Önce kendimize bakacağız." karşılığını verdi.

Albayrak, son olarak şu anki planlarının gayet normal olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: "Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Onlar takıma katıldığında çok daha iyi olacağız. Kenarda ve içeride olan arkadaşlarımıza güveniyoruz." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.