Mesut Bakkal: Daha Üretken Konyaspor’un Ortaya Çıkması Gerekiyor

Mesut Bakkal: Daha Üretken Konyaspor’un Ortaya Çıkması Gerekiyor

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yürekli oynamaları gerektiğini belirterek, “Daha üretken Konyaspor’un ortaya çıkarması gerekiyor.” dedi.Kasımpaşa’ya 2 – 0 mağlup olan Torku Konyaspor’da teknik direktör Mesut Bakkal,...

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yürekli oynamaları gerektiğini belirterek, “Daha üretken Konyaspor’un ortaya çıkarması gerekiyor.” dedi.

Kasımpaşa’ya 2 – 0 mağlup olan Torku Konyaspor’da teknik direktör Mesut Bakkal, maçın ardından yaptığı açıklamada, “İlk devrede dengeli giden bir oyun vardı. Orta sahayı kalabalık tuttuk. Hücum gücünün fazla olduğunu bildiğimiz bir Kasımpaşa takımı var. Anlam veremediğim geri paslardan, kendi hatalarımızdan ilk devrenin son dakikalarında golü de yedik. İçeriye biraz moralsiz girdik. Forveti Djalma ile kalabalıklaştırdık sonucu değiştirme adına. Bunu yaparken de kalemizde pozisyonlar verdik. Cılız da olsa ataklarımız var. Skoru dengeleyebilirdik. Sonra ikinci golü yedik ve maçı kaybettik.” şeklinde konuştu.

Mesut Bakkal, daha iyi oynamaları gerektiğini dile getirerek, “Biraz daha özverili ve yürekli oynamamız gerekiyor. Çabuk toparlanmamız gerekiyor. Daha üretken olan eski Torku Konyaspor’un ortaya çıkması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.