Messi'ye tarihi teklif!

Messi'ye tarihi teklif!

Arap sermayesi sayesinde dünya devlerinden biri haline gelen Manchester City, Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi için 250 milyon Euro bonservis ödemeyi göze alırken, Arjantinli futbolcuya da yıllık 30 milyon Euro teklif edecek.

İngiliz devi Manchester City, ara transfer döneminde futbol tarihinin en büyük tekliflerini yapmaya hazırlanıyor.

Hürriyet'ten Koray Durkal'ın haberine göre; Katar sermayesiyle güçlendikten sonra İngiltere 'de zirvenin değişmez ortaklarından olan Manchester City, gözünü Lionel Messi'ye dikti. Son olarak Sevilla maçında yaptığı hat-trickle La Liga tarihinin en golcü futbolcusu unvanının sahibi olan Messi'yi kadrosuna katmak isteyen İngiliz ekibinin, Barcelona'ya 250 milyon Euro teklif edeceği iddia edildi.

YILLIK 30 MİLYON EURO

Sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesini bonservis olarak ödemek için kolları sıvayan ekip, Messi'ye ise futbol tarihinde görülmemiş bir ödeme yapacak. Messi'ye yıllık 30 milyon Euro ödemeyi planlayan Manchester City'nin, Arjantinli yıldızın reklam vb... tüm haklarını da kendisine vereceği belirtildi.

Son dönemde Barcelona'dan ayrılmak istediği iddia edilen Messi, bu haberleri yalanlamış ve Katalan ekibinde mutlu olduğunu açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.